發新話題

十年老槍翻修...........偽MSG90A1

十年老槍翻修...........偽MSG90A1

橫掂要翻噴,一於搞大佢.............

殘到飛起...........

外管cut兩吋左右,內管620mm............

加個前準星上PSG1前節比想像中花功夫.......

加長上膛捍

呢兩件野搞咗五個鐘............

我唔敢話好似,都有六七成啩?

隨完成度不日更新...............  
本帖最近評分記錄

唉?
點解果時我無諗到用膠板改造個照門既…

強,祝早日成功

你爭個鏡橋, 下身, 槍機助推器, 尾柄個圓洞, 同埋左右selector

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-3-2011 19:45 發表
唉?
點解果時我無諗到用膠板改造個照門既…
有心唔怕遲,我都係啱啱先諗到之嘛....................
整返隻玩吓..........

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 7-3-2011 22:29 發表
你爭個鏡橋, 下身, 槍機助推器, 尾柄個圓洞, 同埋左右selector
呢支係人哋比我舊槍,我唔打算花大錢去搞,要留番嚟買MP5 GBB.............
而且好衰唔衰比我揾到張係冇助推/用G3橋嘅相,比咗個理由我懶.............

有啲似民間土炮制作............反正我都唔想跟咁足,加啲創意..........(懶就懶啦........)

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 7-3-2011 22:29 發表
and the outer barrel.....

引用:
原帖由 F22 於 8-3-2011 07:23 發表

呢支係人哋比我舊槍,我唔打算花大錢去搞,要留番嚟買MP5 GBB.............
而且好衰唔衰比我揾到張係冇助推/用G3橋嘅相,比咗個理由我懶.............
12588 ...
How come using a ARMS mount

引用:
原帖由 F22 於 8-3-2011 07:12 發表

有心唔怕遲,我都係啱啱先諗到之嘛....................
整返隻玩吓..........
槍、料、工具,通通唔在手頭上
唔係既話我即刻去完成我枝21E

終於又有人會再改MSG90A1....
我自己個支.....唉......

MSG90A1好似唔係用加長上膛捍....
好多HK原裝槍都係普通上膛捍

而你個張冇助推/用G3橋嘅相,e 張相我見過,係民間D人自己改既槍黎~

比D相你~

引用:
原帖由 阿堅 於 8-3-2011 08:36 發表

而你個張冇助推/用G3橋嘅相,e 張相我見過,係民間D人自己改既槍黎~

比D相你~
...
好正呀...

正~ 當年好heat嘅Sniper槍~~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 阿堅 於 8-3-2011 08:36 發表

比D相你~
...
你嗰啲相我大部份都有,不過都多謝你先...........
其實支上膛捍十年前已經加長咗..............
而後準星亦有兩款..........
唔加助推及用G3橋亦有槍身強度考慮,我有信心做到隻MSG橋,問題係膠身冇辦法固定到...........
所以我都係向民間人自己改既槍方向去改..............
至於下體仲諗緊自己鬥定買隻GG..........

後準星取材..........後面只有單邊..........

加咗兩個轆仔成張輪椅咁樣.............

實際上又幾好瞄喎?

工程進行中..............
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 原創內容 23-3-2011 19:31
  • gtoray 金錢 +10 原創內容 23-3-2011 19:31

引用:
原帖由 F22 於 8-3-2011 19:12 發表

你嗰啲相我大部份都有,不過都多謝你先...........
其實支上膛捍十年前已經加長咗..............
而後準星亦有兩款..........
唔加助推及用G3橋亦有槍身強度考慮 ...
我有多幾份助推器
有興趣pm 我

另外買番支gg g3 吧la

發新話題