發新話題

想問井井2011版的super blot carrier, 改進左d咩?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 15-3-2011 00:09 發表
想問井井2011版的super blot carrier, 改進左d咩? 有冇好似10版咁易斷飛機同趺 個粒 c字扣?
thanks各師兄的解答! !!  
何以見到10版易斷飛機呢?

c字扣係擊槌太大力,令到佢變形先會跌
如果怕跌,可以係擊槌撞落假撞針果個位磨走佢,等佢唔好打落去c字扣到

一係就換c字扣

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 17-3-2011 16:19 發表
師兄,不知有沒有相關教學呢?
因為我只是一隻氣槍菜鳥
井井的BOLT 又太貴,不想DIY 弄壞

我亦是用井井配豬標飛機, 但不用修井井blot, 只要小磨一下飛機後面的 o-ring 即可, 會好順.主要是 o-ring size 不同原裝井 ...
唔建議磨ORING...會死得好快

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-3-2011 02:33 發表
唔建議磨ORING...會死得好快

我建議是小磨 o-ring, 我兩支井井和朋友的一支井井都冇出現問題, 都打左好耐..唔知你話快死係點死法?
願聞其詳.
磨o-ring會影響密氣
二來o-ring本身就唔應該磨,乾磨傷害好大

當然,你話冇問題就ok啦
你試到冇問題,我都要話你有問題既話,咁我就正一死pk啦

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-3-2011 16:28 發表
好似賣緊$5400.唔算好貴。
佢問槍定BOLT....?
槍就5400,BOLT冇留意
呢D海鮮價最好自行落去槍街睇睇

引用:
原帖由 andyngo 於 19-3-2011 22:55 發表

我想問係唔係井井2011版 $5400?

因為我見到係井井FACEBOOK ,2011版果個M4 GBB POSTER 話要$1200 USD
記街係5400
但井記poster2011版我就未見過....

可能你落到去就收你1200usd架喇

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-3-2011 23:50 發表
買左個blot記得出報告呀!我都想知佢掂唔掂。
街係賣緊5400到,井井個網頁標個價唔駛理。
[聽聞]個飛機後座力比上一代大左,但射出黎既力水細左[/聽聞]

引用:
原帖由 andyngo 於 20-3-2011 00:07 發表

THZ師兄,2011版 5XXX真係心動
其實對比之前既版本真係貴左(因為外形無變...改既只係飛機(不過照計你都唔想點用)...同埋最後井記廠既老闆!!)
但5XXX呢個價,一定比由零開始砌到呢個質素平好多

發新話題