發新話題

今日收到風

我諗d"風"好似香港d八號風球咁,十次有九次打唔成..

WE吹到而加支MP5都仲未出

老實講
如果喜歡的槍款有其他廠出
我也不會考慮"我們"牌
但可惜SCAR及L-85都好像只有"我們"
也就只好勇敢面對"我們"吧
SCAR已入手了
L-85儘管來吧

引用:
原帖由 f22a 於 9-4-2011 00:42 發表
老實講
如果喜歡的槍款有其他廠出
我也不會考慮"我們"牌
但可惜SCAR及L-85都好像只有"我們"
也就只好勇敢面對"我們"吧
SCAR已入手了
L-85儘管來吧
我都有啲興趣買份scar ob kit 嚟改馬沙打.........
我就唔信整唔到.........

引用:
原帖由 061084 於 8-4-2011 11:55 PM 發表
WE吹到而加支MP5都仲未出
有一次打gbb game,聽阿邊個邊個講,we mp5係做好左個版,,不過唔會出住,一定等到人地出左先,佢地先會出,,
因為佢話we每次都出新槍先,,之後人地就睇住佢地黎打,
今次要掉返轉wor

E排我們出槍出得好慢呢.....早排密密出
希望快D出支SCAR-H啦.....我會轉會去"我們"架
不過到時又要買多一堆pouch了

引用:
原帖由 rYaN 於 9-4-2011 11:59 發表

有一次打gbb game,聽阿邊個邊個講,we mp5係做好左個版,,不過唔會出住,一定等到人地出左先,佢地先會出,,
因為佢話we每次都出新槍先,,之後人地就睇住佢地黎打,
今次要掉返轉wor
e個唔通係vfz一貫既策略

引用:
原帖由 ayaka 於 9-4-2011 12:17 PM 發表
E排我們出槍出得好慢呢.....早排密密出
希望快D出支SCAR-H啦.....我會轉會去"我們"架
不過到時又要買多一堆pouch了
希望係搞緊d好野啦...

好期望有FAMAS

mp5 我應該買VFC,如果 我們上年出咗可能就買咗佢
Ken's Custom Magpul M4  

M4 2星期後會出!售價約$4xx

引用:
原帖由 louisli 於 9-4-2011 13:26 發表
好期望有FAMAS
有既話真係貴一貴都應該買
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

佢一日唔改 Trigger unit 附近d 核突鑼絲 , 我一日都唔會對佢d 槍有興趣 ....
塑膠戰隊

引用:
原帖由 queen 於 7-4-2011 13:28 發表
as I know...they will produce the Rail A2 verison too.......

And...I forget to ask about the SUSAT....because....I......use the real one.......
rail a2都唔錯xd

引用:
原帖由 rYaN 於 10-4-2011 19:57 發表
M4 2星期後會出!售價約$4xx
套kit ???
signature oversize

發新話題