發新話題

今日收到風

引用:
原帖由 Terryimac 於 11-4-2011 12:11 AM 發表

套kit ???
YES

引用:
原帖由 rYaN 於 11-4-2011 10:26 發表

YES
唔知會唔會連埋M16A1,同埋隻短夾一齊出呢
恨左隻短夾好耐
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 11-4-2011 11:37 AM 發表

唔知會唔會連埋M16A1,同埋隻短夾一齊出呢
恨左隻短夾好耐
16A1係跟短匣出,..

真係!

引用:
原帖由 rYaN 於 10-4-2011 19:57 發表
M4 2星期後會出!售價約$4xx
終於等到la

引用:
原帖由 hakchun 於 12-4-2011 08:45 AM 發表

終於等到la
同SCAR KIT噤上下..不過冇外管

How about inner barrel? will different length of barrel be offered?

Should i wait for the open bolt kit or should i go kings arms?

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 11:25 發表

同SCAR KIT噤上下..不過冇外管
用反舊個條外管?
咁請問會否有唔同內管長度供選擇?

引用:
原帖由 timchung2007 於 12-4-2011 11:35 AM 發表
Should i wait for the open bolt kit or should i go kings arms?
Plz think it youeself

引用:
原帖由 bbc100 於 12-4-2011 12:17 PM 發表

用反舊個條外管?
咁請問會否有唔同內管長度供選擇?
拿,我就冇特別問過..
不過聽講係有分M4 STD 14.5" AND CQBR 10.5"既分別

其實如果你要其他長度既管,不過你問下3軍有冇M14條管買..再自己CUT

我冇特別問過M16A3呀...不過好似話1次過出哂噤多唔同既KIT..姐係416,M4,CQBR噤,,噤照諗應該有既

引用:
原帖由 PMX 於 10-4-2011 23:32 發表
佢一日唔改 Trigger unit 附近d 核突鑼絲 , 我一日都唔會對佢d 槍有興趣 ....
UMM.......試問邊個AR-15 既GBB LOWER一打開會覺得開胃.......特別係份撞針....

引用:
原帖由 rYaN 於 9-4-2011 11:59 發表

有一次打gbb game,聽阿邊個邊個講,we mp5係做好左個版,,不過唔會出住,一定等到人地出左先,佢地先會出,,
因為佢話we每次都出新槍先,,之後人地就睇住佢地黎打,
今次要掉返轉wor
m14又獨市 , scar又獨市 , m4又唔係佢第一個出......唔成立喎

引用:
原帖由 rYaN 於 9-4-2011 11:59 發表

有一次打gbb game,聽阿邊個邊個講,we mp5係做好左個版,,不過唔會出住,一定等到人地出左先,佢地先會出,,
因為佢話we每次都出新槍先,,之後人地就睇住佢地黎打,
今次要掉返轉wor
AK會行先

發新話題