發新話題

今日收到風

好期待啊......... SA80
如果出埋A2就更好

引用:
原帖由 N_G 於 12-4-2011 03:03 PM 發表

m14又獨市 , scar又獨市 , m4又唔係佢第一個出......唔成立喎
我聽咩我就講咩,,冇需要幫佢,
不過,,SCAR..本來有間睇住佢黎打既..不過冇左影姐..
同埋噤要CHECK返...邊個枝MP5有相先WOR...
已我記得,,係WE有個未做好既MP5身出先WOR
同埋..G36宜家有幾間都出..不過都係WE出先WOR

順口問句, 有冇人知SCAR OPEN BOLT成槍有番齊MARKING未?
THX VERY MUCH
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 derek 於 12-4-2011 04:15 PM 發表
好期待啊......... SA80
如果出埋A2就更好
聽講係英軍落左ORDER做TRAINING GUN所以冇啦啦噤快跑出

引用:
原帖由 nishi 於 12-4-2011 04:18 PM 發表
順口問句, 有冇人知SCAR OPEN BOLT成槍有番齊MARKING未?
THX VERY MUCH
聽講好似未傾掂..如果唔等得,,自己去LASER啦

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:19 發表

聽講好似未傾掂..如果唔等得,,自己去LASER啦
呵,幫人問問罷了
不過我自己都有意入碌OB版...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 12-4-2011 04:22 PM 發表

呵,幫人問問罷了
不過我自己都有意入碌OB版...
小弟上星期日打GAME,,用SCAR..只係改左HOPUP膠同埋NPAS,...用0.25G BB...打到50M直去....
不過..我同D朋友加埋有3枝SCAR..3枝打到最後都打柴...都係死係個飛機彈弓到,...
即日我都反映左個問題,佢琴晚就去左台灣....希望會改善

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:26 發表

小弟上星期日打GAME,,用SCAR..只係改左HOPUP膠同埋NPAS,...用0.25G BB...打到50M直去....
不過..我同D朋友加埋有3枝SCAR..3枝打到最後都打柴...都係死係個飛機彈弓到,...
即日我都反映左個問題,佢琴晚就去左台灣 ...
我改細力之後拎去打CQB咋,OUTDOOR對住一大堆AEG廢事玩GBB啦...我技術又唔係好
不過,死左飛機彈弓都有得修理吧?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 12-4-2011 04:31 PM 發表

我改細力之後拎去打CQB咋,OUTDOOR對住一大堆AEG廢事玩GBB啦...我技術又唔係好
不過,死左飛機彈弓都有得修理吧?
有,,不過未有貨....不過好可能係彈弓本身太林....

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:33 發表

有,,不過未有貨....不過好可能係彈弓本身太林....
我加陣支SCAR最煩就係擊鎚組,要黎鎖住粒BEARING(同支BOLT卡住果粒)果支PIN...
成日鬆出黎之後JAM住個BOLT...之前拎去整過,成組TRIGGER換左比我,加陣又黎了...
縮縮北行鳥 =口=

我支士加有隻飛機打打下變左形添……

引用:
原帖由 nishi 於 12-4-2011 16:37 發表

我加陣支SCAR最煩就係擊鎚組,要黎鎖住粒BEARING(同支BOLT卡住果粒)果支PIN...
成日鬆出黎之後JAM住個BOLT...之前拎去整過,成組TRIGGER換左比我,加陣又黎了...
我都有尼個問題,最後谷鬼氣成組換左ra

小弟的SCAR開膛買了2星期(回膛桿加厚改良版)
打了3至4匣
暫時健康
但發現Bolt 底已被Hammer的轆仔磨了一條坑
最可怕的是Bolt 底前端與飛機連接處被Hammer的轆仔撞成斜面
現在擔心那Hammer的轆仔會撞壞飛機
請問玩開SCAR的師兄們有否這情況
又有何補救辦法呢
多謝賜教

引用:
原帖由 f22a 於 12-4-2011 16:52 發表
小弟的SCAR開膛買了2星期(回膛桿加厚改良版)
打了3至4匣
暫時健康
但發現Bolt 底已被Hammer的轆仔磨了一條坑
最可怕的是Bolt 底前端與飛機連接處被Hammer的轆仔撞成斜面
現在擔心那Hammer的轆仔會撞壞飛機
請問 ...
聽聞OB版個BOLT改左用亞鉛...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 12-4-2011 04:37 PM 發表

再換...

發新話題