34 123
發新話題

今日收到風

出aug先都唔出SCAR H先。唉!

唔好講咁遠!m4 ob仲未有!

MK14 EBR MOD1又冇左影,...

引用:
原帖由 061084 於 8-4-2011 11:55 PM 發表
WE吹到而加支MP5都仲未出
有一次打gbb game,聽阿邊個邊個講,we mp5係做好左個版,,不過唔會出住,一定等到人地出左先,佢地先會出,,
因為佢話we每次都出新槍先,,之後人地就睇住佢地黎打,
今次要掉返轉wor

引用:
原帖由 ayaka 於 9-4-2011 12:17 PM 發表
E排我們出槍出得好慢呢.....早排密密出
希望快D出支SCAR-H啦.....我會轉會去"我們"架
不過到時又要買多一堆pouch了
希望係搞緊d好野啦...

M4 2星期後會出!售價約$4xx

引用:
原帖由 Terryimac 於 11-4-2011 12:11 AM 發表

套kit ???
YES

引用:
原帖由 nishi 於 11-4-2011 11:37 AM 發表

唔知會唔會連埋M16A1,同埋隻短夾一齊出呢
恨左隻短夾好耐
16A1係跟短匣出,..

引用:
原帖由 hakchun 於 12-4-2011 08:45 AM 發表

終於等到la
同SCAR KIT噤上下..不過冇外管

引用:
原帖由 timchung2007 於 12-4-2011 11:35 AM 發表
Should i wait for the open bolt kit or should i go kings arms?
Plz think it youeself

引用:
原帖由 bbc100 於 12-4-2011 12:17 PM 發表

用反舊個條外管?
咁請問會否有唔同內管長度供選擇?
拿,我就冇特別問過..
不過聽講係有分M4 STD 14.5" AND CQBR 10.5"既分別

其實如果你要其他長度既管,不過你問下3軍有冇M14條管買..再自己CUT

我冇特別問過M16A3呀...不過好似話1次過出哂噤多唔同既KIT..姐係416,M4,CQBR噤,,噤照諗應該有既

引用:
原帖由 N_G 於 12-4-2011 03:03 PM 發表

m14又獨市 , scar又獨市 , m4又唔係佢第一個出......唔成立喎
我聽咩我就講咩,,冇需要幫佢,
不過,,SCAR..本來有間睇住佢黎打既..不過冇左影姐..
同埋噤要CHECK返...邊個枝MP5有相先WOR...
已我記得,,係WE有個未做好既MP5身出先WOR
同埋..G36宜家有幾間都出..不過都係WE出先WOR

引用:
原帖由 derek 於 12-4-2011 04:15 PM 發表
好期待啊......... SA80
如果出埋A2就更好
聽講係英軍落左ORDER做TRAINING GUN所以冇啦啦噤快跑出

34 123
發新話題