發新話題

今日收到風

引用:
原帖由 rYaN 於 11-4-2011 10:26 發表

YES
唔知會唔會連埋M16A1,同埋隻短夾一齊出呢
恨左隻短夾好耐
縮縮北行鳥 =口=

順口問句, 有冇人知SCAR OPEN BOLT成槍有番齊MARKING未?
THX VERY MUCH
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:19 發表

聽講好似未傾掂..如果唔等得,,自己去LASER啦
呵,幫人問問罷了
不過我自己都有意入碌OB版...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:26 發表

小弟上星期日打GAME,,用SCAR..只係改左HOPUP膠同埋NPAS,...用0.25G BB...打到50M直去....
不過..我同D朋友加埋有3枝SCAR..3枝打到最後都打柴...都係死係個飛機彈弓到,...
即日我都反映左個問題,佢琴晚就去左台灣 ...
我改細力之後拎去打CQB咋,OUTDOOR對住一大堆AEG廢事玩GBB啦...我技術又唔係好
不過,死左飛機彈弓都有得修理吧?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 16:33 發表

有,,不過未有貨....不過好可能係彈弓本身太林....
我加陣支SCAR最煩就係擊鎚組,要黎鎖住粒BEARING(同支BOLT卡住果粒)果支PIN...
成日鬆出黎之後JAM住個BOLT...之前拎去整過,成組TRIGGER換左比我,加陣又黎了...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 f22a 於 12-4-2011 16:52 發表
小弟的SCAR開膛買了2星期(回膛桿加厚改良版)
打了3至4匣
暫時健康
但發現Bolt 底已被Hammer的轆仔磨了一條坑
最可怕的是Bolt 底前端與飛機連接處被Hammer的轆仔撞成斜面
現在擔心那Hammer的轆仔會撞壞飛機
請問 ...
聽聞OB版個BOLT改左用亞鉛...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 12-4-2011 17:23 發表

再換...
保養過左
唯有換套OB KIT
縮縮北行鳥 =口=

其實聽人講, WE呢排係咪轉多左用呢類豆腐金屬?
我FD之前話, WE把GBB M14 D 金屬件都係打兩打就變晒形...
縮縮北行鳥 =口=

差D唔記得左M4條脆皮CHARGING HANDLE
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 13-4-2011 11:32 發表

NONONO!唔係CHARGING HANDLE脆!係做厚左個L位..所以個BOLT會撞爛佢姐..
真係唔得佢死,果日打打下"PANG"一聲,已經知係佢斷左
之後斷左果忽仲夾左係個CHAMBER度,支BOLT因為後退左少少入BUFFER TUBE, 拆唔開支槍
但CHARGING HANDLE斷左又拉唔後支BOLT,就咁推後支BOLT又好似比野卡住左...
最後好好彩咁鑿得番斷左果截出黎
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 13-4-2011 11:43 發表
拆尾通囉
果時唔多識拆
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 13-4-2011 16:22 發表
其實有冇人好中意果枝P90既?我收到DD風WOR
我超喜歡p90的...唔好話我知支野有問題丫
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 queen 於 13-4-2011 17:04 發表
As I know...the org. phototype of P90 was back to the factory.......will start to...............

P.S. the feel of the P90 is quite good after I tried it..
how's the recoil?
I'll get one if the recoil kick is stronger than the EBB guns from TM...
縮縮北行鳥 =口=

果時買左支KSC MP7,就係唔鐘意佢RECOIL仲細力過EBB...
睇黎要儲定錢入支P90
縮縮北行鳥 =口=

發新話題