發新話題

遲人一步o既新玩具........................

講起6015好彩走得快,兩年前喺Ebay賣咗隻ITT6015都賣倒USD3,800.00[] 真好彩。 [%]

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 01:26 發表

我呢D死窮鬼連14都無呀,之前都係用緊個爛鬼6015咋....................
大師兄,你賣晒你要賣嘅野未呢?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 10:54 發表

已經七七八八o拉..................
重有乜想賣?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 00:22 發表
初頭一直考慮Wilcox三角片,因為價錢同呢塊o野差唔多,但係Wilcox要配埋o個個?
個Norotos NVG mount & plate好正。[]

大師兄更係同大家開玩笑啦...... 就算大師兄要賣野,都唔需要賤價賣。[]

引用:
原帖由 devil-sniper 於 28-1-2007 22:04 發表

買家放飛機,唯有留返o黎自用.................
賣到一千蚊都放飛機?!?!?! []

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-1-2007 23:47 發表

仲要壓我價.................
燒佢數簿。

好靚喎.....

引用:
原帖由 devil-sniper 於 7-2-2007 16:34 發表

I want too....................
大師兄,你唔係連埋塊 3-hole Low Profile Shroud (PN 1722XXX)同Titanium Advanced
Tactical Helmet Mount (PN 1755XXX)一齊買咩???
先撩者賤,打死無怨。

師兄,請問你枝ITI NVG同titanium NVG mount幾錢呀?
先撩者賤,打死無怨。

發新話題