發新話題

WE M16A1量產前測試

http://tw.myblog.yahoo.com/godwe ... 8715&next=38625

同場加映 L85

http://tw.myblog.yahoo.com/godwe ... v=-1&next=38704

引用:
原帖由 rYaN 於 30-3-2011 16:57 發表
諗噤多做咩呀?如果出黎既效果唔好出咩都冇用…
宜家只希望佢換新system後唔好噤易爛野就好啦!
之前黃銅板有好多件易爛?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 30-3-2011 10:19 PM 發表

之前黃銅板有好多件易爛?
OPEN BOLT SCAR...

岩岩睇完片,D BLOWBACK共鳴聲好正!

條片驚見馬沙打WOR

縮縮北行鳥 =口=

快D出~~~

聽講係1至2個星期後就貨到

引用:
原帖由 paulen 於 31-3-2011 02:56 PM 發表
快D出~~~
你唔係轉左玩PTW咩

,  要哂佢

支scar都未換全開膛
加陣到m4都出,
都唔知換邊把先好啦
縮縮北行鳥 =口=

唔知份開鏜kit 惡唔惡換..

又要打散晒支槍再砌過

btw,睇黎未有第二代m4 gas 匣了
signature oversize

引用:
原帖由 nishi 於 31-3-2011 03:21 PM 發表
支scar都未換全開膛
加陣到m4都出,
都唔知換邊把先好啦
我scar就換左啦..m4有2枝要換呢...

引用:
原帖由 Terryimac 於 31-3-2011 03:42 PM 發表
唔知份開鏜kit 惡唔惡換..

又要打散晒支槍再砌過

btw,睇黎未有第二代m4 gas 匣了
頭膽就一定要拆啦,,唔係點換hopup座,,
之後就隊個bolt上upper就得啦..
如果佢冇好似scar噤比lower既parts比你既話

引用:
原帖由 rYaN 於 31-3-2011 16:14 發表

我scar就換左啦..m4有2枝要換呢...
早幾日行開e何b的起心肝問佢有冇套kit
竟然冇晒貨
引用:
原帖由 rYaN 於 31-3-2011 16:16 發表

頭膽就一定要拆啦,,唔係點換hopup座,,
之後就隊個bolt上upper就得啦..
如果佢冇好似scar噤比lower既parts比你既話
死囉,洗唔洗拆外管出黎架
我裝左粒barrel nut落去用noveske條rail...
果時去到最後係用死力扭入去...驚拆唔番出黎
縮縮北行鳥 =口=

發新話題