發新話題

KSC MP9

KSC MP9

上星期日去打Game時,見有一班C兄全部用氣動MP9,都有十幾枝,好有台型吓,不過我都冇見過美軍用過,但果日班C兄都用美老嘢,我覺得有小小怪怪地,不過見班C兄打得好開心,我都想買一枝,但聽人講有分台版同曰版,請問邊枝好D呢?請C兄們比D意見。謝謝

台版一買返黎可以打TOP GAS,BLOWBACK既力度自然就大D(我自己月頭先買左支台版黑色MP9用 )

實際使用就無相,得戰集ED....希望幫到你.

附件

30-3-2011 18:05

30-3-2011 18:05

引用:
原帖由 BJB 於 30-3-2011 15:41 發表
上星期日去打Game時,見有一班C兄全部用氣動MP9,都有十幾枝,好有台型吓,不過我都冇見過美軍用過,但果日班C兄都用美老嘢,我覺得有小小怪怪地,不過見班C兄打得好開心,我都想買一枝,但聽人講有分台版 ...
請問師兄係邊個場見到?小弟好想結織下呢班師兄,join下佢地game玩下.THX!

回覆 4# 的帖子

多謝C兄們意見,我都要快D買番枝玩吓先,我果曰去田夫仔打Game時見到MP9果班C兄,不過我唔識架!

咁開心
我地都有十幾支mp9嫁
都好想join場gbb玩

咁多Ching知唔知邊到重有MP9買  是關我得一隻原裝匣 想買多幾隻返黎做後備匣......

我都想買多隻

田夫仔 wow, have not hear the name for a long time, is the place good now?

Anyway, I have hear about this group of guys that play MP9 from another forum, really want to get in contact with them, as I have a group of friends that wants to play GBB.  

The KSC MP9 (Taiwan version) should be good for games.  It can work in Outdoor games, but compare to others refile you don't get the distance better suited for Indoor CQB.

引用:
原帖由 mk23 於 30-3-2011 18:05 發表
實際使用就無相,得戰集ED....希望幫到你.
美軍marine有買黎做訓練用途

實戰就唔知有無了

引用:
原帖由 里安 於 31-3-2011 23:14 發表

美軍marine有買黎做訓練用途

實戰就唔知有無了
實戰就冇啦,因為marine把MP9係FX型係打Simunition FX彈=粉彈果類彈

發新話題