68 12345
發新話題

小心,水客騙子呃左我支槍,還想勒索我1000元

小心,水客騙子呃左我支槍,還想勒索我1000元

他的yahoo post!!

引用:
原帖由 militarygamer 於 31-3-2011 10:40 發表
我200元請個水客把我價值1400的槍帶回大陸寄,個騙子收了我200元費用,上到大陸就完野,話不方便寄要我上面派人比1000元加一個i-pad盒如果不願與就把我的槍丟進垃圾桶,此人的手機號碼 68884500 姓郭 (網上自稱性陳 ...
師兄...要戴眼識人! 呢個世界好黑暗的

師兄,帶槍上大陸犯法!!!!
今次就買過教訓............

引用:
原帖由 daniel999 於 31-3-2011 10:55 發表
師兄,帶槍上大陸犯法!!!!
今次就買過教訓............
聽講好似好大獲,,係米架?

引用:
原帖由 militarygamer 於 31-3-2011 11:16 發表

只有一支,至多罰款,但是會被充公
你肯定?
知唔知要判嫁?

引用:
原帖由 militarygamer 於 31-3-2011 11:13 發表

槍現在在他手上!他在大陸
咁你唔去大陸搵佢

引用:
原帖由 Andy 於 31-3-2011 11:32 發表

你肯定?
知唔知要判嫁?
ANDY你咪理佢,呢D人好心著雷劈

唔洗勞氣! 佢玩得今吋! 有機會用別一個人各假裝去比足錢叫佢再帶支玩具槍入大陸! 放包丸仔係支槍內! 佢一入關就打電話去中港既海關報吋! 捉Q佢再black listed佢! 睇佢以後點再走水貨!

不過都係一句犯法事唔好做! 運真或假槍翻大陸都係唔應該!  

現在反正無左支槍, 報公安拉佢

皇家空軍

陰公

68 12345
發新話題