68 12345
發新話題

小心,水客騙子呃左我支槍,還想勒索我1000元

引用:
原帖由 Boniface 於 9-4-2011 01:08 發表
樓主自己做緊犯法野遇著左個老千,俾佢過左一棟,但其實咪又係賊喊據賊
而家仲要係度話點解物流公司唔肯幫你寄,你係咪無腦架?做人做到好似你咁.....
呢d咪叫自私囉,自己唔敢做犯法野,俾錢叫人幫你做,咁同叫人 ...
唔知呢處有冇人開佢3仟! 再來多一次!             

引用:
原帖由 militarygamer 於 9-4-2011 00:07 發表

不要懶正義了,我和我的大陸朋友都是玩槍,大家分享有什麼問題,大陸很多東西都不准,你也不是不知道,劉曉波批評政府也被判11年,不要同我講什麼法律。
既然係咁,咁閣下可以慳D摺埋閃邊la~

CGF唔適合你,我地係奉公守法既良好公民,請閣下過主

引用:
原帖由 豬肥 於 9-4-2011 00:42 發表
其實打散哂成支野
再分幾個人拎上去
會唔會易d過骨
自己衰就好啦,仲要累街坊?唔好當佢地連零件都睇唔出,呢啲搵食既野,佢醒過你添啊…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 militarygamer 於 9-4-2011 00:07 發表

不要懶正義了,我和我的大陸朋友都是玩槍,大家分享有什麼問題,大陸很多東西都不准,你也不是不知道,劉曉波批評政府也被判11年,不要同我講什麼法律。
樓主,你自己點樣無視一個地方的規則都好,果個規則唔會因為你無視而變成唔存在的

因為大陸就係禁
道理不是站在樓主你這邊
少說幾句, 當買個教訓
除非你好中意比正義朋友抽水

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

68 12345
發新話題