發新話題

望梅止喝之星星長壽香

引用:
原帖由 14692 於 10-6-2007 06:48 發表
handguard/手揪最難搵
仲有, 如果係'公公', 佢一定要'行街紙'
咁擺出嚟而又冇既話........
數日前衣灣上才完SLR套裝Handguards連Pistol Grip及butt等的交易,去到七十多英磅!我就沒興趣!|)

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 10-6-2007 17:32 發表

數日前衣灣上才完SLR套裝Handguards連Pistol Grip及butt等的交易,去到七十多英磅!我就沒興趣!|)
當年十蚊三件.

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 10-6-2007 17:32 發表

最慘SLR分英制, 印度, 加拿大,澳洲等等version, 一個吾覺意, 買錯返左黎都吾知岩吾岩裝..
我玩相機,
相機玩死我.

回覆 #18 S910 的帖子

就算係英制SLR parts, 你又知岩裝落玩具?

真係吾知, 不過起碼可以博下(如果佢地係跟真數), 如果吾得咪當多件玩具
我玩相機,
相機玩死我.

引用:
原帖由 S910 於 10-6-2007 17:37 發表

最慘SLR分英制, 印度, 加拿大,澳洲等等version, 一個吾覺意, 買錯返左黎都吾知岩吾岩裝..
SLR配木件都好好效果, 不過就真係唔知啱唔啱裝囉.

係呀,木kit好正架,
我睇書日本有澳軍玩家裝到, $$$$
我玩相機,
相機玩死我.

回覆 #16 topsoldierC11 的帖子

我爭前handguard/手揪.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-6-2007 10:41 發表
我爭前handguard/手揪.....
cocking handle, iron sight, gas block, gas plug 有喇咩?

SLR 個 cocking handle 同 iron sight 都幾難找. gas block 同 gas plug 就可以唔駛諗.

回覆 #24 RoyalMarine 的帖子

handguard呀.........

引用:
原帖由 14692 於 11-6-2007 10:59 發表
handguard呀.........
SLR handguard 都有, KillRF 賣緊$700.

至於個手抽, sorry, baybay 上萬中無一. FAL 既就大Q把.

回覆 #26 RoyalMarine 的帖子

所以咪算

引用:
原帖由 14692 於 11-6-2007 11:13 發表
所以咪算
今次我發了.

回覆 #28 RoyalMarine 的帖子

隻腳又發?!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 11-6-2007 11:13 發表

今次我發了.
你又有?

唉...今期玩uk真係發達(收錢果個)
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題