發新話題

今日跌咗錢,拾到塊樹葉

回覆 #60 pathfinder 的帖子

我打算慢慢搞
多多交流就一定
指教就免了,這些大把師兄可以指教
皇帝手既管可以合用嗎?

引用:
原帖由 pathfinder 於 6/12/07 18:20 發表
小弟床下底都有個c8身,
不過久久都未有時間搞呢.........

B20_hk 多多交流~~~多多指教~~~~

唔知吉打身用唔用到皇帝手既管呢......
someone told me GnP has the best to fit... not really sure about others...
Guns... lots of Guns...

吉打身可以夾 ZA, KA, GP & GG 管. 不過吉打金身包個膠HOP-UP 配所有牌子一體管都好鬆, 要搵野ZIP 死, 唔係好易上唔到彈.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 6/13/07 00:40 發表
吉打身可以夾 ZA, KA, GP & GG 管. 不過吉打金身包個膠HOP-UP 配所有牌子一體管都好鬆, 要搵野ZIP 死, 唔係好易上唔到彈.
that is why almost everyone using Xystema one...

引用:
原帖由 pathfinder 於 12-6-2007 18:20 發表
小弟床下底都有個c8身,
不過久久都未有時間搞呢.........

B20_hk 多多交流~~~多多指教~~~~

唔知吉打身用唔用到皇帝手既管呢......
L119a1要求,各位師兄有乜意見用乜牌子。

1. C8 metal body (最好搞個L119a1身)
2. 有Butt Pad 嗰stock
3. 16寸槍管
4. RIS護木
5. Pistol Grip
6. 前準星
7. ACOG

[quote]原帖由 B20_hk 於 13-6-2007 01:00 發表

1. C8 metal body (最好搞個L119a1身)
2. 有Butt Pad

回覆 #60 pathfinder 的帖子

皇帝手條16吋管有凹位架
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-6-2007 01:00 發表

2. 有Butt Pad 嗰stock
3. 16寸槍管
4. RIS護木
5. Pistol Grip
6. 前準星
7. ACOG
1 - 可以用吉打無印身攪字
2 - 吉打有出尾pad
3 - 我自己DIY駁長
4 - 豬標有出RIS set裝
5 - 都係吉打既大摩打手柄
6 - DIY (我都未攬 )
7 - 玩具ACOG (豬標)
本來無一物, 何處惹塵埃

嘩!!!
多謝大家意見

用ka管搞就唔使駁長, 只係要搞搞造型ma
再唔係搵人車一條...

引用:
原帖由 pathfinder 於 13-6-2007 08:57 發表
用ka管搞就唔使駁長, 只係要搞搞造型ma
再唔係搵人車一條...
幾$度?同有冇真數?

引用:
原帖由 RMP 於 6/13/07 10:00 發表

幾$度?同有冇真數?
I also want to know that...

引用:
原帖由 RMP 於 13-6-2007 10:00 發表

幾$度?同有冇真數?
真數 5.56mm 口徑

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 13-6-2007 10:21 發表

I also want to know that...
似真數都好呀

我打算用M4 stock + 吉打 Butt Pad

發新話題