發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

井勝cqb Super Version

昨晚收到ryanpiggy師兄的通知井勝cqb返貨了,因為返貨得幾枝害我整晚睡不著,所以今日一早起身就出去入貨!!
再次感謝ryanpiggy師兄!!
同埋想問下用咩槍帶好呢?
thanks!!

附件

16-4-2011 15:50

c hing, is super version = 2011 version?
thx!

回覆 2# 的帖子

yes

ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 18:15 發表
ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@
哈...你同我講得返幾枝緊係晨早出去買左先啦!!唔係又唔知要等幾耐喇!
我諗住買MBUS GEN 2 REAR SIGHTS.....仲有咩好介紹呢?
同埋我想問下邊款後槍帶扣岩用呢?
thanks!!!

附件

16-4-2011 18:57

你比我果條ms2乜都岩架!
有位師兄教我買真品!好似六舊幾。

根據台灣網站槍友報料
井井的M4 s/n有如下分類
09年版    ---------     W 319xxx
10年版    ---------     W 310xxx
11年版    ---------     W 311xxx

回覆 6# 的帖子

其實井井M4/M16的賣點是軍版外觀
所以附件亦應選軍版的

Ching's CQBR serial number is 310356 = 2010 version??!!

Serial number 係邊到睇?

回覆 10# 的帖子

彈匣井左邊
馬仔刻印最下方

槍身
我果支個馬仔logo 無你支咁淺

回覆 12# 的帖子

所以這才是2011年版
W 311xxx ------- 加深&粗刻印
而且11年版已修正槍身上機匣骨的寬度
能直上真品附件
10年版的槍身上機匣骨的寬度做窄了
上真品後準會歪

師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 23:12 發表
師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀
除左果度買平仲有邊度平過佢

我見明係搶$%^))

p.s. 我支係m4a1

發新話題