發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

引用:
原帖由 f22a 於 16-4-2011 23:10 發表
所以這才是2011年版
W 311xxx ------- 加深&粗刻印
而且11年版已修正槍身上機匣骨的寬度
能直上真品附件
10年版的槍身上機匣骨的寬度做窄了
上真品後準會歪
仲有個飛機已改良, 唔會好似10 年版爆飛機

咁我到低買左2010 or 2011呢?

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:18 發表
咁我到低買左2010 or 2011呢?
正如F22A 師兄所說
睇槍身編號就知了

下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:41 發表
下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......
既然買左就.......

回覆 16# 的帖子

我的10年版買回來打未夠10匣已爆了飛機
現改用膠飛機配原裝鋼Bolt Carrier加重錘改VFZ Recoil Spring
今天室內27度0.2珠打猛將
不得了   超曬標  (14x)   
要降火了

回覆 20# 的帖子

但係我買$5400啵............

又講講井井的2010年版的古仔

2010年版又分前期和後期
前期 s/n W 310 00x  至 W 310 4xx  
這期的飛機被投訴易爆
原因是飛機殼與飛機尾是以實心鋼pin連結 (鋼pin經常移位脫落)
而飛標座的四爪是車成直角 (飛標撞斷飛標座的爪)

後期 s/n W 310 50x  至 W 310 9xx  (2010年7月發售)
針對前期的缺點
飛機殼與飛機尾是以螺絲連結
飛標座的四爪底改車成圓角

可惜爆飛機事件還是繼續出現

至於2011年的改良飛機有待觀察

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 01:36 發表
又講講井井的2010年版的古仔

2010年版又分前期和後期
前期 s/n W 310 00x  至 W 310 4xx  
這期的飛機被投訴易爆
原因是飛機殼與飛機尾是以實心鋼pin連結 (鋼pin經常移位脫落)
而飛標座的四爪是車成直角 (飛標 ...
暫時打左十隻匣乜事都無
BLOW BACK 力度強勁, 有如打真槍~~

回覆 24# 的帖子

先恭喜師兄
後座是很爽
但也很累
你打M4A1也沒甚麼
我打M16A4只連續打3匣已累死
因為太重了

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:15 發表
先恭喜師兄
後座是很爽
但也很累
你打M4A1也沒甚麼
我打M16A4只連續打3匣已累死
因為太重了
我本來也想買16a4 改狙擊版
但11年版似乎沒有

最後都係m4a1 改中距離狙擊+神桌槍算了~~

老實說懂我的人都知道我不買不玩不儲M4 , 摸過這支M4才有興趣去擁有這第一支M4

回覆 26# 的帖子

我的M16A4 + M4A1 都是10年版
主要神檯恭奉
間中Full一二匣
因為真的太重了
另外如果喜歡後座的感覺
新入手的"我們" SCAR 開膛版真的很爽
可能槍身較輕
那後座感覺比井井還要直接
但能撐多久就................

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:42 發表
我的M16A4 + M4A1 都是10年版
主要神檯恭奉
間中Full一二匣
因為真的太重了
另外如果喜歡後座的感覺
新入手的"我們" SCAR 開膛版真的很爽
可能槍身較輕
那後座感覺比井井還要直接
但能撐多久就............. ...
那支......算吧

回覆 23# 的帖子

CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 03:07 發表
CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!
其實最易分係個logo 深淺

發新話題