發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

下... 支持ching 去換....
咁如果你買果時有無講明要2011?
系佢呃你定比錯你呢0.0

樓主趕快去槍店理論吓, 可否換回2011年版 , 以你買嘅價錢有可能嗰個係新店員比錯2010年版 , 祝好運 !

唔該咁多位師兄!!
但我又係ehobby & 紅狼個網見到佢地show出黎個枝 cqb super version 都係w310xxx同埋marking都係好淺!
所以想攪清楚先落去理論!
thanks all.

去問下無壞丫

引用:
原帖由 f22a 於 16-4-2011 20:24 發表
根據台灣網站槍友報料
井井的M4 s/n有如下分類
09年版    ---------     W 319xxx
10年版    ---------     W 310xxx
11年版    ---------     W 311xxx
yes~~
小弟不才,請問09版上身橋位有冇10版的問題呢?

可能係井勝佢地囉返D未賣完既10年版,換返11年版飛機

人地整好左批貨未賣完換返新版都正常呀,唔通扔哂再做過咩
所以未必係呃,最緊要睇睇條飛機係咪11年版

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2011 18:36 發表

影左相喇, 麻煩師兄們幫我睇睇!
THANKS

附件

照片 001.jpg (67.53 KB)

17-4-2011 18:51

照片 001.jpg

照片 002.jpg (68.7 KB)

照片 002.jpg

照片 003.jpg (56.37 KB)

照片 003.jpg

照片 004.jpg (69.43 KB)

照片 004.jpg

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2011 18:36 發表

同意版主見解
但還有保留
雖然新版改良飛機是2011年版最大亮點
但如無新版上機匣的正確寬度魚骨
真品或真數後準/瞄具還是會裝歪
但上述種種只是小弟個人見解
有錯煩請指正

井勝原裝槍唔係用哩隻bolt

回覆 39# 的帖子

唔係掛.....咁我個枝到低係咩黎架???????????

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 20:43 發表
唔係掛.....咁我個枝到低係咩黎架???????????
似係比人換左野,原裝不是這的,呢你呢條係單買個條黎的

回覆 41# 的帖子

咁我有足夠証明落去同佢理論了.

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 18:59 發表

同意版主見解
但還有保留
雖然新版改良飛機是2011年版最大亮點
但如無新版上機匣的正確寬度魚骨
真品或真數後準/瞄具還是會裝歪
但上述種種只是小弟個人見解
有錯煩請指正
剛剛認真地再觀察多一次
buis(軍版)沒有歪
eo-tech真的歪了(平時buis在後面擋著,沒有發現問題)

11件版bolt, 是這樣

個bolt 身灰色, 個飛機光啡色
用手機影唔好見怪

個飛機我太懶唔係咁想拆~~~

回覆 44# 的帖子

這是所有井井Super Vision成槍附的Bolt Set (沒有零售)
其長度只對應真數槍身
但2011版的改良飛機亮點是在飛機尾巴
不把飛機拆出來欣賞不到
至於37F圖片的Bolt Set 應是Super Bolt 零售版
把Super Bolt 零售版Bolt Carrier的尾墊拆掉即可對應VVA等玩具數槍身

發新話題