發新話題

[Inokatsu] 井勝cqb Super Version

回覆 60# 的帖子

現在還不肯定, 如果係我會去消費者委員會!

Whats the result???!

原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢啲咪佢嘅精明囉 ! 係呢行佢嘅風都吹咗十幾年 , 但空穴來風末必無因嘅 !!

上年我直接同 txf-inc 買2010版既井井cqbr , 個位話事人阿豪講過當時係用機身既serial no黎分出產年份..  

就係呢位ching既post  http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=78833&page=1#pid844513

咁我相信 2011都係咁去分..

有ching話可能井井物盡其用, 將舊既槍身用埋係2011版.. 我覺得無乜可能, 枝槍賣咁既價錢..  咁做法仲會有人買?

已證實唔關qrf事, 本人已跟redwolf 和井勝聯絡過, 井勝證實跟本未出2011 version 既cqb, 你地所見到既2011 version 可能係某槍店自己改或係師兄們搵槍店改的然後叫cqb, 現在係街見到既cqb係2010 version!
如果唔信既可以去以下網址睇下, 本人就是dicky.
thanks!!

http://www.arniesairsoft.co.uk/f ... ic=195703&st=20

引用:
原帖由 臭p!g 於 21-4-2011 23:48 發表
已證實唔關qrf事, 本人已跟redwolf 和井勝聯絡過, 井勝證實跟本未出2011 version 既cqb, 你地所見到既2011 version 可能係某槍店自己改或係師兄們搵槍店改的然後叫cqb, 現在係街見到既cqb係2010 version!
如果唔信既 ...
師兄, 但一開始你又話自己同人講要買既係2011 version, 又成$5400蚊, 又話落去問過confirm係2011 version....咁即係點呀???!

Yiu. What the heck.
爆 爆 爆

回覆 66# 的帖子

冇錯,不過我唔可以講係邊個錯,所以我會去退錢或換返技2011 m4

引用:
原帖由 hung 於 21-4-2011 12:33 發表
原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢 ...
睇黎師兄知好多平時其他人唔知既野
可唔可以詳細講解下?廢事有人話師兄你生安白做啦

引用:
原帖由 臭p!g 於 22-4-2011 00:42 發表
冇錯,不過我唔可以講係邊個錯,所以我會去退錢或換返技2011 m4
Happy ending

回覆 70# 的帖子

哈......搞咁耐, 原來係冇2011version.

引用:
原帖由 f22a 於 22-4-2011 01:14 發表

Happy ending
好野~
無事! 去換支2011 sopmod 啦 一串長, 一串強! 一分短, 一分險呀! (雖然唔系套得落每個個案)

引用:
原帖由 hung 於 21-4-2011 12:33 發表
原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢 ...
人不可貌相 ah!!

回覆wonglk師兄 , 論譠上發表言論係有自由嘅 , 生唔生安白做相信唔係咁易定論 , 我係有因由先會敢寫 ! 好多年前我經朋友識嗰位仁兄 , 嗰時我對槍界真品配件認識等於零 ! 一心嘗試吓玩真品配件 , 就諗住自己係初哥有朋友介紹賣真品配件嘅舖頭起碼無便宜都唔駛比人呃 ! 後來將啲配件拎去玩 , 就比幾位玩開真品配件嘅朋友笑 , 更問此配件係邊度買, 我講咗後朋友祇答買真件揾我哋啦 ! 我追問朋友點解佢哋衹答你件真品真亦假時假亦真 ! 我當時亦感到吖然 ! 唔知點算但嗰啲朋友當時已識咗幾年 , 嗰位仁兄我剛認識 , 而啲朋友亦無開槍舖應同佢無利益衝突 , 自此我再無人去嗰位仁兄嘅舖頭看一眼 ! 當係些少錢認識一個人 ! 亦唔想為此自己唔開心 ! 後來嗰位仁兄嘅事蹟都係經由朋友得知 , 孰真孰假不如問嗰位仁兄 , 由打工變老闆對朋友及客人係咪真係問心無愧 ! wonglk 師兄 , 我想你係嗰位仁兄本人好或朋友好 ? 我明白俗語話 : 曹操都有知心友 , 關公亦有對頭人 ! 呢段係我些少經歷 , 亦對得起天地而冩 ! 版主或各師兄們 , 可相信或不相信 ! 我亦都唔想再造成針對嗰位仁兄嘅態度 , 佢嘅嘢等天知地知啦 !

想問下落槍油落係邊樹呢?
thanks

發新話題