24 12
發新話題

想去MK廣華街度買把氣槍玩,唔知可唔可以帶出關?

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 14:51 發表
可以,我帶過,如果是手槍,放手提行李被check的機會很低,只要你不過機,但如果是長槍,還是請人好一點
你出少句聲係唔係會死?

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:30 發表

因爲在香港是合法,過了羅湖橋先可能有問題,所以我先同大家分享經驗.不過太多人知都也不是好事,你也說得對,我還是不說太多了.
荷蘭食大麻合法
你做乜唔諗下點樣由荷蘭帶D大麻返香港?

引用:
原帖由 josephlau 於 18-4-2011 16:30 發表

你咁醒, 等我又考下你...

如果比十公斤冰你, 要經飛機去台灣. 講兩個方法嚟聽吓?
第一件事當然係要個凍櫃

尋日已經搵到晒…懶得放上黎…

阿哥仔你其實係唔係真係IWF既人黎呢?
係唔係真係讀過南卡羅萊那州堡壘軍校?

引用:
原帖由 gtoray 於 18-4-2011 18:06 發表

願聞其詳~~~
Facebook>Chan Maxwell
引用:
在 International Wargames Federation - IWF 打工曾就讀 The Citadel, The Military College of South Carolina住在 Lianjiang, Fujian, China懂 English 、 Mandarin Chinese 、精通國語、台語、台灣國語、國語摻雜閩南語和 CantoneseO 型來自 Luoyuan

即係我而家好迷茫好混亂
你究竟係乜人黎?

引用:
我想問下大家的意見..如果本人有四十萬在手...應該用來投資好定做生意好呢....
引用:
回答者:         mj_****** ( 中學級 1 級 )
擅長領域:         醫學疾病 | 保險
回答時間:         2011-04-15 19:59:19
[ 檢舉 ]

我有一個兩全其美的方法,既可以用極低成本開舖做生意,剩餘的錢又可以用作投資。
不過投資涉及風險,如果想要一個穩健增長的投資計劃,那你必須投資埋時間。換句話說,如果你想有個短期回報,你可以考慮炒股票,買窩輪,買期貨,呢啲係高風險但有機會獲取高回報的投機活動(唔係投資)。
有興趣就電郵給我吧!

睇下睇下
兄台你都撈好多範喎

你…你等我笑完先

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:20 發表
我為什麼不可以高調阿???

1. 這裡是香港論壇,你自己也會說在香港是合法!就如你跟我說香港買國狗的例子一樣。如果我廣告給大陸人或者大陸的香港人看,原則上我在香港論壇發並沒有觸犯任何法律。法律沒有規定大陸人不能上香港論壇!
2. 我不高調別人怎麼知道有門路呢???賣廣告當然要高調才有人看!
1.即係我今日上個柬埔寨既網頁做扯皮條打廣告寫1X歲青春少女,個網就成日有英國人上既,然後我仲話地點係英國。即係點解第二日會有英國警察拍我門架呢?
2.打廣告,Ban得!

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:37 發表

都說你起底起錯人,那個跟本不是我,有人問就一定是我?
嘩!兩個人同時候發生一樣既事
咁有緣,仲唔去開房?

即係呢…
呢位阿門師兄
你仲未答我喎
你係唔係真係讀過「The Citadel, The Military College of South Carolina」?
邊一年、邊一系、邊級畢業、最終軍階邊級?

-del.-

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-4-2011 22:17 發表

神尼你......
即係硬迫唔到佢出黎咪用D柔和手段囉
我真係好X想知佢係唔係讀國果間軍校
唔鐘意既,我可以改左D符號佢

24 12
發新話題