發新話題

想去MK廣華街度買把氣槍玩,唔知可唔可以帶出關?

大家無謂叫醒佢啦,由佢醉落去
有朝一日差人上門個下佢就會醒的了
呢一刻只會白費指力

引用:
原帖由 gtoray 於 18-4-2011 19:31 發表

還是你看得通透
人家正是問"出關"
出關其實無問題架喎, 最大問題係出左, 咁點入.....

皇家空軍

因上次賴嘢引至佢心腸唔好揾人陪咸 , 而家過大陸關唔好講行李, 就算係背囊你唔放係X光機帶上通過檢查, 隨時大陸海關都截查你, 佢仲叫人放係支槍係行李若無奇事坩過, 真係驚人唔死好過份囉!不如叫佢示範一次兼約我哋睇佢親身拖住內有氣槍嘅行李過大陸關, 看佢過唔到大陸海關嗰吓會有乜嘢發生! 過到咪佢好彩囉! 但係都係怕佢得把口唔敢試 !!  

睇左咁多post,有門路o個個其實係想用佢d““門路““呃返支槍返o黎彌補佢比人呃的損失
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 sunny2014 於 2011-4-18 16:41 發表

第一件事當然係要個凍櫃
十公斤要book 凍櫃...?  俾個街巿裝菜既發泡膠箱裝再加滿冰都有凸啦...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 hung 於 19-4-2011 12:49 AM 發表
因上次賴嘢引至佢心腸唔好揾人陪咸 , 而家過大陸關唔好講行李, 就算係背囊你唔放係X光機帶上通過檢查, 隨時大陸海關都截查你, 佢仲叫人放係支槍係行李若無奇事坩過, 真係驚人唔死好過份囉!不如叫佢示範一 ...
甚有一雞八千既潛力,不如搞有門路人士北上團吧
click>

引用:
原帖由 於 19-4-2011 10:54 發表

十公斤要book 凍櫃...?  俾個街巿裝菜既發泡膠箱裝再加滿冰都有凸啦...
冰都要運過去......直接係果邊7仔買啦.....

引用:
原帖由 追逐者 於 18-4-2011 21:01 發表

出關去一個禁止氣槍的國家...
冇問題架wor...係外國入關既問題咋ma!

引用:
原帖由 hung 於 19-4-2011 00:49 發表
因上次賴嘢引至佢心腸唔好揾人陪咸 , 而家過大陸關唔好講行李, 就算係背囊你唔放係X光機帶上通過檢查, 隨時大陸海關都截查你, 佢仲叫人放係支槍係行李若無奇事坩過, 真係驚人唔死好過份囉!不如叫佢示範一 ...
約埋一齊去,過到既請佢食飯

引用:
原帖由 mujiadam 於 19-4-2011 13:18 發表

冇問題架wor...係外國入關既問題咋ma!
問題~ 入唔到關, 可唔可以回流嫁?

引用:
原帖由 kimkileo 於 2011-4-19 11:15 發表

冰都要運過去......直接係果邊7仔買啦.....
引用:
原帖由 josephlau 於 2011-4-18 16:30 發表

你咁醒, 等我又考下你...

如果比十公斤冰你, 要經飛機去台灣. 講兩個方法嚟聽吓?
咁人地既題目係咁丫嘛...

引用:
原帖由 faihk 於 2011-4-19 13:45 發表

問題~ 入唔到關, 可唔可以回流嫁?
你知咩叫扣關就明架啦

引用:
原帖由 於 19-4-2011 14:21 發表

你知咩叫扣關就明架啦
仲有一樣...叫充公

回覆 88&89# 的帖子

都係有槍去, 無槍返姐~

發新話題