發新話題

米田共

呢舊野濕左水會發漲, 然後搭在頸上, 因頸部散好多熱, 能把熱力帶走, 讓身體感覺清涼, 個時在"真誠"約賣舊水多啲. 因玩獨木舟濕了鹹水之後乾左所以沒得再用了!

引用:
原帖由 B20_hk 於 11-6-2007 23:47 發表
Yes
Baybay 買返來
上去Search "Nick Cooler issued to British Army" 看看
可以用幾多次ka?

回覆 #47 hippies 的帖子

用後告訴你

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-6-2007 00:36 發表
用後告訴你
thx.........

回覆 #49 hippies 的帖子

找日試下先

回覆 #39 B20_hk 的帖子

多哂
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-6-2007 00:40 發表
找日試下先
上次用過感覺麻麻, 似濕毛巾搭係頸, 老人家真係好易風濕...

Manual 就話洗乾淨後可以再用.

不過呢條濕立立既野我都唔知可以放係邊, 又驚佢發霉.

回覆 #52 RoyalMarine 的帖子

I think let it dry by natural environment.

引用:
原帖由 tango10 於 11-6-2007 23:57 發表
呢舊野濕左水會發漲, 然後搭在頸上, 因頸部散好多熱, 能把熱力帶走, 讓身體感覺清涼, 個時在"真誠"約賣舊水多啲. 因玩獨木舟濕了鹹水之後乾左所以沒得再用了!
早兩日去睇$80
買夠$400野 可半價

回覆 #54 亞mac 的帖子

where?
Bay Bay?

回覆 #52 RoyalMarine 的帖子

等佢掠乾, 放埋入櫃
本來無一物, 何處惹塵埃

但冰凍感覺維持幾耐???

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-6-2007 07:08 發表
但冰凍感覺維持幾耐???
我夜game果晚放入個密實袋度, 再擺左係背囊唔記得囉返出黎.

一個星期後囉返出黎都仲係凍, 不過呢條野唔係歹家相像中好凍果隻, 我諗大概只係低室溫幾度 only.

其實咁大抽野濕左水發漲之後會唔會好重呢...?

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 04:53 發表
等佢掠乾, 放埋入櫃
我諗吹一個星期都唔乾, 條野唔係毛巾, 索左水扭唔到.

發新話題