30 12
發新話題

PTU防暴造型

PTU防暴造型

分享下自己既防暴Look,遺憾就係揾唔到啱size有尾擋款頭盔。

有件Vest都唔錯啦
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Chairman 於 2007-6-11 02:24 發表
大鴉洲.....................?
我的雀雀..............................Orz

回覆 #3 Chairman 的帖子

有D'飲勝'feel
本來無一物, 何處惹塵埃

大鴉洲???o.........long long time wont go there !! miss there so much !!

一個二個韓國裝......

你個頭盔D印字有D特別喎

皇家空軍

回覆 #7 raven_tang10123 的帖子

食kim-chi

其實咁樣算唔算冒警LA??????

回覆 #10 alien39547 的帖子

咁捉咗果啲玩兵捉賊遊戲的小童

引用:
原帖由 alien39547 於 13-6-2007 18:23 發表
其實咁樣算唔算冒警LA??????
我都冇話自己係警察,只係分享自己防暴Look,好彩冇post軍装Look
唔通SDU果D wargame師兄又冒警? 你話有冇SDU係街查身份証?

回覆 #12 魔鬼使者 的帖子

應該話, 只係一個'造型'

引用:
原帖由 魔鬼使者 於 14-6-2007 03:06 發表

我都冇話自己係警察,只係分享自己防暴Look,好彩冇post軍装Look
唔通SDU果D wargame師兄又冒警? 你話有冇SDU係街查身份証?
就係冇話你自己係警察......而你打正排頭係 警察 police 在個頭上.....
唔通SDU果D wargame師兄又冒警<-----玩 sdu 果d師兄冇在個頭上面打 sdu........你係打到明wo........

引用:
原帖由 alien39547 於 14-6-2007 13:24 發表

就係冇話你自己係警察......而你打正排頭係 警察 police 在個頭上.....
唔通SDU果D wargame師兄又冒警<-----玩 sdu 果d師兄冇在個頭上面打 sdu........你係打到明wo........
師兄,我六七暴動Look個頭盔夠有"警察POLICE",甘我一身短褲Look又算唔算冒警?算架,我冒香港警察( 未加皇家稱號前 )
我個Post裡面個造型又唔係現役,或者我本身係新一代特約演員,拍劇果陣順便影埋

30 12
發新話題