17 12
發新話題

M733+ACOG

M733+ACOG

Have any photo is about M733+ Z rail+ ACOG(not the REFLEX/RELFEX II type)

P.S. I search the Internet already, mostly the ACOG is install in the top of the mount

As the photo

Can anyone provide the photo to research

Thank you

no one have info?

733 加 Z-rail 再加 ACOG 黎個 setting 應該好難搵...
而且....枝 scope 裝到咁前~~係睇唔到野架....
Never Forget

Z rail好似係專比紅點/夜視推前d用wo.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #1 sniperrifle 的帖子

ACOG係倍數鏡, 只可以裝手抽上面, 用Z rail真係瞄唔到

一言驚醒夢中人

回覆 #6 sniperrifle 的帖子

Z rail mount紅點會好D
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 05:00 發表
Z rail mount紅點會好D
鬼叫M733 係A2 type body...
想想下, 一係齋槍乜都唔齊lu

回覆 #8 sniperrifle 的帖子

用番準星仲型仔啦

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 05:07 發表
用番準星仲型仔啦
唉~...睇得L119多...咪心動加支老翻ACOG

回覆 #10 sniperrifle 的帖子

整埋L119啦

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 05:12 發表
整埋L119啦
M733護身中...加支Kite可能會好D(發夢中)

回覆 #12 sniperrifle 的帖子

733變119, 再整多把HK53囉

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 05:20 發表
733變119, 再整多把HK53囉
汝家貧,小弟已經將多年前的衣服在電子海灣變賣中

回覆 #14 sniperrifle 的帖子

733....唔爭在變埋做119啦

17 12
發新話題