發新話題

當sniper手的入來說一說

尼個問題[] [] [] 好有學問的!![] [] []
不過答案要寫好多文字。[]

我食完飯啦!可以寫幾隻字啦。

所有原因只得一個,要佢 *立即死* 及 *立即收聲*。

(當然以下有地型、槍械、人數、時間及任務等等限制。)

1.因係玩wargame,每射一發之後,引起令其他敵人如何反映是首先想的問題,所以最好先打一些走散的外圍敵人。

2.打敵人非緊張狀態的事機。

3.在敵人週邊最靜的時候打出。

4.如你覺得打一發出去令佢向你還火----不打

5.如你覺得打一發出去令佢死,但更令其他敵人向你還火---不打

6.如你覺得打一發出去令你位置見光--不打

7.如你每打一發前未有想你自己的走鬼後路--不打

8.如你不清楚是敵人還是自己人--不打

9.再寫下去便冇人可以打了...哈哈

引用:
原帖由 attacker2006 於 27-1-2007 18:35 發表
係ar 6mm兄,我係左撇子黎ga,唔知對用sniper rifle 係咪唔係太好?
係,有些木是有手型的,你是不太好的;拉把大多數也不合你拉,如你拉的動作一定比別人大。
真係要玩要好好心機。[]

回覆 #19 mouselkm 的帖子

兄台想法已經十分正確,如再加入一些實戰元素資料,一定更進一步! []

回覆 #21 mark997 的帖子

狙擊手係支援突擊隊的

回覆 #24 ZaMaR 的帖子

1.自己要變成自己的影子,走去一些光位看別人的影子。
2.可以用太陽、月亮、地球來想想。(當然,四周都有月亮,不要只想得一個月亮啊!!)

引用:
原帖由 6MM 於 27-1-2007 21:19 發表
1.自己要變成自己的影子,走去一些光位看別人的影子。
2.可以用太陽、月亮、地球來想想。(當然,四周都有月亮,不要只想得一個月亮啊!!)
找到月亮後,再想想上一板最尾的post.
支鏡冇乜用,轉用紅點LASER[]

回覆 #28 mark997 的帖子

[b7] 我真係比你笑死。

交流交流 J [b7]

回覆 #32 mouselkm 的帖子

我們玩WARGAME,勿過火。最多粉筆好了。

WARGAME便是WARGAME  十分清純,永無雜質。如一有雜質,你便過界了。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-1-2007 11:32 發表
其實...一支普通既電槍,同一支"拎左黎做狙擊槍既"電槍,其本上係冇分別ga la...?
即係,6師兄的SL8...同一般電槍,有咩特別分別ga le?
因我打聯會的遊戲時,有些時候聯會會限制不能使用gas作為動力的槍,及有些時候打電槍的確便利一點。
對我個人

引用:
原帖由 皇家御貓 於 28-1-2007 13:19 發表
六師父, 如果係小隊既marksman又點玩法呢
你都係講番中文啦[]

引用:
原帖由 sunny 於 28-1-2007 13:15 發表

U put a PSG1 gear box in it?
軍方機密[]

引用:
原帖由 皇家御貓 於 28-1-2007 23:22 發表

鬼叫我讀屎片, 六師父get到就係啦
SEE PM[]

引用:
原帖由 新田 於 29-1-2007 20:46 發表

always..like this....

我就見到邊度打邊度算了....冇技術...
你條油仔重唔落場我真係見到邊度你打邊!![eme5]

發新話題