17 12
發新話題

Glock金屬slide

Glock金屬slide

Glock金屬slide有冇cnc版??幾錢到

馬記既glock p豬c有出
好似5xx

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 11-6-2007 21:38 發表
好似5xx
thank you very much

回覆 #1 nok200456 的帖子

咩牌既Glock先?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 黃色潛水艇 於 11-6-2007 21:38 發表
好似5xx
終於可以換slide打topgas囉,,,!!!

引用:
原帖由 14692 於 12-6-2007 07:38 發表
咩牌既Glock先?
how about ksc??

係咪應該除左馬記, 其他牌子都應該fit到位...

引用:
原帖由 大武士69 於 12-6-2007 10:20 發表

終於可以換slide打topgas囉,,,!!!
原裝滑架夠可以打topgas啦........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 大武士69 於 12-6-2007 17:19 發表
係咪應該除左馬記, 其他牌子都應該fit到位...
唔明你指邊條slide

因為好似聽講過話馬記支G17比真鎗肥...所以市面一般slide都fit唔到個位咩...???

引用:
原帖由 大武士69 於 13-6-2007 00:22 發表
因為好似聽講過話馬記支G17比真鎗肥...所以市面一般slide都fit唔到個位咩...???
馬記肥左呢個問題係講緊佢入唔到/難入一般真品holster...

一般比ksc既slide當然入唔到maurx g17啦...出比maurx既咪裝到囉...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

KXC都係肥仔左,只不過冇馬就這麼利害.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #6 nok200456 的帖子

豬標有出Glock滑架set, $2xx
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 04:56 發表
豬標有出Glock滑架set, $2xx
我用緊, 抵玩

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-6-2007 07:53 發表

我用緊, 抵玩
咁馬記用唔用到呢...?

17 12
發新話題