22 12
發新話題

被騙lu..

引用:
原帖由 RYODLi 於 12-6-2007 06:44 發表

應該係啦,不過我見佢都算係乾淨所以都放心買了~~
p.s.佢「話」真係D美國士兵用殘左之後佢起唔知咩途徑拎番黎之後運黎香港架喎…不過對此我當然半信半疑啦…
我係果度用30蚊買左

引用:
原帖由 RYODLi 於 12-6-2007 06:44 發表

應該係啦,不過我見佢都算係乾淨所以都放心買了~~
p.s.佢「話」真係D美國士兵用殘左之後佢起唔知咩途徑拎番黎之後運黎香港架喎…不過對此我當然半信半疑啦…
點分真假呢

回覆 #17 B&O 的帖子

真的防火手套係真有防火功能(NOMEX),同用真羊SKIN。

手套印有NSN 編號、廠名、合約號碼,不過用耐了會脫落。而假的印刷字眼亂來,無防火功能及用人做SKIN。

有D商品手套係於美國以外地方做,如菲律賓,防火真SKIN,不過不是GI貨,有機會價錢更貴。

巷仔真品店有,可以去參考下

引用:
原帖由 Sidan 於 13-6-2007 23:19 發表
真的防火手套係真有防火功能(NOMEX),同用真羊SKIN。

手套印有NSN 編號、廠名、合約號碼,不過用耐了會脫落。而假的印刷字眼亂來,無防火功能及用人做SKIN。

有D商品手套係於美國以外 ...
即係話對野防火已經算係真品黎?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

就算防火都有分商品同真品

真品 PHOTOS

真品 CVC Nomex 手套
印有NSN 編號8415-01-074-9432
廠名 Damascus Corporation
合約號碼 DLA100-88-C4285 (88 = 1988 Contract)

真品 Nomex Flight 手套
印有NSN 編號 8415-01-029-0112
廠名 Hawkeye Glove
合約號碼 SPO100-03-D4154 (03 = 2003 Contract)

22 12
發新話題