32 123
發新話題

KSC M4A1 GBB意見

KSC M4A1 GBB意見

我想問各位GBB兄弟,你地覺得KSC M4A1 GBB入唔入得過呢?
因為今日喺槍街玩咗枝KSC,連發...連發....在連發都冇問題,
就此想問問各兄弟有冇人有此槍,可否畀啲意見

KSC M4A1 GBB由初出嘅係日本版 , 轉吓又盛傳出台灣版 , 而家市面槍店售賣嘅係日本版定係台灣版都難分, 最初見呢支槍嘅槍價若無記錯差不多4千元 , 但見金屬上下身中間條闊隙都唔感相信係日本造 , 而且呢個價不如加多些少買井勝 , 至少係真數比例 , 後尾我都係揀咗較抵玩KA , 以KSC 標嘅價錢買到2支KA , 就算玩難一支都重有一支係到繼續........玩 !

引用:
原帖由 hung 於 3-5-2011 21:34 發表
KSC M4A1 GBB由初出嘅係日本版 , 轉吓又盛傳出台灣版 , 而家市面槍店售賣嘅係日本版定係台灣版都難分, 最初見呢支槍嘅槍價若無記錯差不多4千元 , 但見金屬上下身中間條闊隙都唔感相信係日本 ...
KA咁既價+金身都算係咁  佢耐唔耐操我就唔sure啦...

引用:
原帖由 hung 於 3-5-2011 21:34 發表
KSC M4A1 GBB由初出嘅係日本版 , 轉吓又盛傳出台灣版 , 而家市面槍店售賣嘅係日本版定係台灣版都難分, 最初見呢支槍嘅槍價若無記錯差不多4千元 , 但見金屬上下身中間條闊隙都唔感相信係日本 ...
井記而家賣緊5千幾,買返黎仲要左搞右搞先落到場…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

KSC M4A1 GBB

KSC好勁大力

講真下...要力我玩we,要平的都係玩we,要靚靚我玩prime,要實用落場我唔玩gbb.....都唔知要ksk做乜...

引用:
原帖由 Kungz 於 3-5-2011 22:03 發表

井記而家賣緊5千幾,買返黎仲要左搞右搞先落到場…
下...井記我真係咩都冇搞就落場............可能我要求低啦.....

回覆 7# 的帖子

那小弟真是人品極差了
我支井記10版唔單止要左搞右搞
最衰連個死人鋁飛機都爆埋屁股
最後要換埋膠飛機至算OK
真黑仔   

引用:
原帖由 f22a 於 3-5-2011 23:11 發表
那小弟真是人品極差了
我支井記10版唔單止要左搞右搞
最衰連個死人鋁飛機都爆埋屁股
最後要換埋膠飛機至算OK
真黑仔   
我玩埋紅氣都未有事wor

回覆 9# 的帖子

所以我話我黑仔囉
而且唔係一支黑仔
係2枝10版(M4A1 + M15A4)都係咁黑仔
唯一好彩係死執難執及換埋膠飛機後
現在2枝野都算聽聽話話
但最近於室內27度用0.2珠猛將氣測速
發覺結果唔出得街
又要諗諗點整細力D啦  

回覆 2# 的帖子

不過我見到槍街都係買緊二千頭左右,係就係大力左啲,打成2.0-1.8J

KSC最弊係夾重(>500g一隻)

引用:
原帖由 mujiadam 於 3-5-2011 22:55 發表

下...井記我真係咩都冇搞就落場............可能我要求低啦.....
你連井記個連外管拆埋先較到,但係都冇效果既hopup都接受到?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 4-5-2011 03:24 發表

你連井記個連外管拆埋先較到,但係都冇效果既hopup都接受到?
拉近黎打LO!
效果唔係冇,係細LO

回覆 14# 的帖子

除左裝槍帶扣外, 我都係咩都冇搞過就落場了!

32 123
發新話題