23 12
發新話題

[Inokatsu] (已改主題)~依把井勝系唔系2011 SUPER VERSION M4版 ~入黎睇睇~~thx~

(已改主題)~依把井勝系唔系2011 SUPER VERSION M4版 ~入黎睇睇~~thx~

依把井勝系唔系2011 SUPER VERSION M4版~~之前睇到post話如果系2011年ge版本機身號碼應該系w311頭~唔該大家幫我睇下依把究竟咩回事~

附件

5-5-2011 17:55

依張系官方圖~就系喔想買哥枝~~

5-5-2011 17:55

依枝個機身號碼系w319~大家幫我睇下~

我本身係用緊井井, 個人覺得佢既好處係:
呎吋仿真.
物料造功仿真.
不過當然佢仲有好多野要改善...
而本人覺得買佢原裝既配件都係好煩...

多謝c兄ge解答~~~thx~唔該c兄幫我睇下依把井井~

換左G&P負壓飛機  跟4塊原裝rail cover 一個kac grip 一個逆牙火帽轉接器
毒蛇鋼speed bolt
2個PGC M4匣  跟多粒出氣膠
c兄覺得點樣~

有相? 你係想問買唔買得過? 毒蛇 speed blot 聽講行程短, 唔似 5.56 行程, 似打 9mm 咁.

WE M4A1 (黃銅管), 整體升級版. 跟3隻夾. [[HOLD]]
-- 已換150% 後座力套件 (PMC)
-- CNC 槍機拉柄 (PMC)
-- ANTI-ROTATION PIN 銀色 ( 防止槍身的PIN掉下 )
-- 120% 回膛彈弓
-- NOVESKE 授權魚骨 ( 包QD槍帶扣 )
-- 更換了板機組 (TRIGGER SET,原廒的有問題)
-- 尾拖 (跟埋原廠那隻比你)
-- RATECH 精密管
-- 新版HOPUP 膠
-- MAGPUL PTS 握把
-- RATECH NAPS SYSTEM ( 可簡單地改槍口動能, 由0.8J 至 1.9J

如果依把we同把井勝比邉把買得過~?????唔該c兄~~

如果兩支比較, 我自己一定係井井.
we 我都玩過, 如果你問我可靠性方面其實就冇意思,因為係我角度冇一支係可靠.
玩井井我都只係從真數同質感作考慮, 要睇你自己想要咩..
we 就勝在配件支援多, 如果你好似我呢d 擬真派就一定唔 揀 we.
raxxxh 既 naps 我令教過, 不過唔係 we, 係wa 的blot, 4 個字 俾佢, 不知所謂!!  ( for we 既未用過, 唔知 )
打到我想咬爆支槍咁滯!!
跟住你要睇既就係價錢邊支合理d.
都係個句, 睇你懋要d咩.
其實毒蛇我都有d興趣想試...

十分之非常多謝~c兄ge意見~~我都系擬真派ge弟子~再次多謝c兄ge意見~決定左啦~一於簡井井! !~睇左個post~話蛇記出左把2011版m4~私家車碌埋去都無事~經濟允許的話都會買返把試下~

引用:
原帖由 luckydogsam 於 3-5-2011 16:53 發表
十分之非常多謝~c兄ge意見~~我都系擬真派ge弟子~再次多謝c兄ge意見~決定左啦~一於簡井井! !~睇左個post~話蛇記出左把2011版m4~私家車碌埋去都無事~經濟允許的話都會買返把試下~
I just got an inokatsu 2011 on Sat, tried a couple mags. One word "Happy" the strong recoil is unmatched, thats what I am looking for. I agree with the Ching above, no GBB is 100% reliable if so I would go for what I like the most which is Inokatsu. Next mission for me is to decorate it, Back stock, grip, charging handle, flash light, rear sight......so many ~

Good Luck!

樓主希望你經濟許可下早日買到支毒蛇 , 到時再買多架私家車轆過支毒蛇 , 再辛苦你影低上傳到網上睇吓毒蛇係咪真係坩堅 ! 纯綷講笑 , 唔好介意 ! 但亦望樓主願望成真 !  

1.貴在佢set個零售價
2.貴在佢要同colt買拉神
3.今水貴在個bolt 前方做左熱處理
4.貴在今水d marking又有d唔同,淺左,像真左...
5.貴在供求定律

引用:
原帖由 hung 於 3-5-2011 21:50 發表
樓主希望你經濟許可下早日買到支毒蛇 , 到時再買多架私家車轆過支毒蛇 , 再辛苦你影低上傳到網上睇吓毒蛇係咪真係坩堅 ! 纯綷講笑 , 唔好介意 ! 但亦望樓主願望成真 !  
哈哈~ok~~絕對無問題~到時我買部坦克車轆埋去都得~再請埋國際電視臺~過黎整個現場全球直播都仲得~~~~~~~~~~~~~不過(前題系等我做左李嘉誠先拉 )~~

引用:
原帖由 mujiadam 於 3-5-2011 23:05 發表
1.貴在佢set個零售價
2.貴在佢要同colt買拉神
3.今水貴在個bolt 前方做左熱處理
4.貴在今水d marking又有d唔同,淺左,像真左...
5.貴在供求定律
thx ~c兄ge解答~明白灑##點解要賣貴d~~原來是這樣的~55

引用:
原帖由 hung 於 3-5-2011 21:50 發表
哈哈, 如果大大有多d錢就試埋井勝2011 會唔會爛
大家覺得rear sight買邊款好? (個人唔鍾意mbus)

用緊井勝條2011鋼BOLT算唔算用緊井勝?

引用:
原帖由 061084 於 4-5-2011 21:45 發表
用緊井勝條2011鋼BOLT算唔算用緊井勝?
如果咁講,我枝應該係"真槍"黎,

23 12
發新話題