44 123
發新話題

銀線一問

銀線一問

玩具槍用ga銀線係鴨仔街拉電線地方有冇得賣?
咩尺寸會適合高火槍用?

引用:
原帖由 砲灰 於 6/14/07 01:45 發表
玩具槍用ga銀線係鴨仔街拉電線地方有冇得賣?
咩尺寸會適合高火槍用?
you better goto "Gun Street" there are some RC Car shop and you can buy it from there... those one are the best...
Guns... lots of Guns...

華輝2/f

RC Car shop $5/尺
華輝$1.5/尺

同一種線?? 請問有冇類似SYSTEMA的銀線賣? 想要好幼身的.

回來打疫苗

引用:
原帖由 Kane 於 14-6-2007 02:26 發表
RC Car shop $5/尺
華輝$1.5/尺
華輝係鋪名?係槍街?
我之前係鴨記買左隻好似叫咩"車佬"咁ga銀線,
一碌入面有2條芯,$8/尺,勁幼,所以唔係好敢用

引用:
原帖由 olka 於 14-6-2007 02:30 發表
同一種線?? 請問有冇類似SYSTEMA的銀線賣? 想要好幼身的.
唔同brand
but 一樣軟身高

多謝指點, 我明天會去看看, thank you.
回來打疫苗

引用:
原帖由 砲灰 於 14-6-2007 02:48 發表

華輝係鋪名?係槍街?
我之前係鴨記買左隻好似叫咩"車佬"咁ga銀線,
一碌入面有2條芯,$8/尺,勁幼,所以唔係好敢用
車車用緊

ot:silicone gel
copy from flashlightforum.hk

引用:
原帖由 Kane 於 14-6-2007 03:12 發表
ot:silicone gel