發新話題

有件事煩左我好耐...

引用:
原帖由 kingdgo1994 於 24-5-2011 17:05 發表

只可以話睇佢係咪"十分信"架姐
樓主的CASE可以話"結緍先"
結婚結婚,結完就分
性愛性愛,有性先愛

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 17:06 發表

結婚結婚,結完就分
性愛性愛,有性先愛
贊同!不過都要睇佢夠5夠秤
同埋令唔令

引用:
原帖由 kingdgo1994 於 24-5-2011 17:08 發表

贊同!不過都要睇佢夠5夠秤
同埋令唔令
有人同我講過,香港殺人都冇罪,只要冇人捉到你

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 16:52 發表

咁仲死,唔係亂講...希臘神話D神尤其係..宙斯..如果睇返真正神話文獻,佢/佢地...有d神係佢/佢地亂倫生出來....仲有記載過佢地會搞基(假定由人既角度去睇佢地係有性別之分)...,再死既係...佢地唔會相比而家既人類和平 ...
基本上係亂倫, 仔閹老豆, 老豆食左個女, 乜都有
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rho837 於 24-5-2011 16:24 發表

C-Hing仔, "JUST TRUST GOD"都係選擇既一種. 選擇唔係盲目(因為你知自己做掔啲乜野), 迷信唔=信又唔咪選擇(因為中意就信, 唔Nike就唔信, anytime都得既就唔係信啦)!
"開口埋口都神前神後好似俾老毛洗左腦 ...
CHING你誤會啦...
我唔係去溝女,我係因為我女朋友係基督徒先去
費事其他仔想得太多

樓主, 正當既基督教會係唔會限制教徒擇偶,或其男/女朋友的宗教信仰,你返邊間教會架? 我知道有D異端就會咁做

如果真係相愛,話知一個信佛一個信神都可以一齊
如果唔係點都無用
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 starfox 於 24-5-2011 18:16 發表
樓主, 正當既基督教會係唔會限制教徒擇偶,或其男/女朋友的宗教信仰,你返邊間教會架? 我知道有D異端就會咁做
ching所講我都略有聽聞過,所以我一陣決定同佢傾下..

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-5-2011 23:16 發表

一傾唔埋,就大巴星佢,再加句"食屎啦你!"

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-5-2011 00:31 發表

一傾唔埋,就大巴星佢,再加句"食屎啦你!"
談判立即破裂

誰說教徒只可以同教徒拍拖,結婚?

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-5-2011 23:16 發表

咁你要了解下佢番個間教會係咪有問題的了

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-5-2011 15:37 發表
岩岩佢個朋友同我講話如果上帝叫佢為左上帝而放棄呀爸呀媽,即使佢幾咁唔捨得,都會去照做..
真係害人不淺.
我阿媽信左教廿幾年
佢講過
上主係至善既,唔會叫你背棄他人
如果你「聽到」「上主」同你咁講
一係係你信錯異端,聽到魔鬼扮上主同你講野
一係就係你癡左線

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-5-2011 00:34 發表

談判立即破裂
破就一定,睇係破咩架姐

發新話題