19 12
發新話題

人生第一次坐飛機

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 09:30 發表
搭飛機仲安全過搭巴士, 放心.
我路過架乍....

ps.....安全性係比巴士高....但全機罹難的機會遠遠高於生還...from my notebook...

引用:
原帖由 gtoray 於 24-5-2011 03:58 發表
其實都唔明點解早國上唔到 cgf ....
wgy 又得wor.....
好明顯我地呢度被列為反共基地啦.....

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 24-5-2011 02:26 發表
咁大個仔今日會係第一次坐飛機啦,亦係第一次會離開屋企咁耐。(事源係我會去上海實習差唔多2個月)

家陣心情有d忐忑,我都唔知點解

希望上到去翻牆成功,可以上到CGF啦,有好野會即刻同大家share
如果翻牆失敗小心好似未未咁"被失踨"喎.....

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 10:01 發表

你咪鬼嚇人地啦... 人地未坐過ma...
貢我亦都係講事實者......

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 10:20 發表

去上海2.5hrs, 唔會暈浪卦...
最驚耳仔痛 >
我又真係未試過耳仔痛喎.....

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 11:00 發表

佢係唔係會暈車浪o個d黎ga...
基本上我地港島人都好難暈車浪....我地呢邊的山路九曲十三彎...自小訓練想暈都難

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 11:00 發表

我次次都lai野...........
篤穿耳膜咪冇事羅
ps.....所有方法試過都痛??

引用:
原帖由 louisli 於 24-5-2011 14:14 發表

有咩意外發生,一定會死
所以唔駛擔心,上左機就唔好擔心自己會唔會死
Don't worry be happy
茅錯......我每次都陪大家搭飛機架

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 17:32 發表

係唔係又係佢呀
當當最like呢種架喎....阿b你真知當當心意

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 17:49 發表

長腿嘛
仲有黑絲添..

引用:
原帖由 於 24-5-2011 19:32 發表

與其擔心暈浪 , 不如擔心空姐唔靚 !!
我明明贊育出世 , 未搬離過港島 , 點解我起港島區仲會暈車浪...
果日係萬麗見到漢莎航空果的.......我女友見到叫記得blacklist呢間.....佢話點挨十幾粒鐘機....
會唔會係你被車....所以見車就暈....

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 21:41 發表

好多外國航空公司嘅空中服務員唔係著裙都唔知佢係空姐......
著左裙都唔見得似女人喎

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 21:37 發表

各人口味不同
點解唔貼下你的朋友仔呢....我見有的都唔錯架喎

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-5-2011 08:54 發表

仲死...乳豬tim...
難以想像佢係乳豬

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-5-2011 08:50 發表

點同...;你是豬來ma...
仲要係肥果隻

19 12
發新話題