34 123
發新話題

SVD

SVD

請問有冇边位師兄有SVD呢??想討論一下值唔值得買來打GAME,又或者边過牌子好??thx

一支出到外觀同實用成反比既槍
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

想玩SVD呀?好呀
GnP o個枝唔錯,半自動o既氣動槍
木同鋼,跟足Marking
又型又好打,越花越型
不過$6xxx以上,冇記錯o既話

國狗o既又膠又易打壞,比例都唔o岩,唔好講Marking
"Tanaca" o個枝氣動要開一槍,拉一下,唔夠真,不過價錢平D,$3000左右

個俄佬鏡同橋係"名槍X"有,但係唔知價,自已問佢la!
My name is White, Rat.White

支鏡賤四都有 , 千八
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

講真,GnP SVD 加 俄佬鏡同橋,都差唔多成皮野,唸清楚先,半天吊又賣唔出果野好死嫁

引用:
原帖由 white 於 14-6-2007 18:40 發表
想玩SVD呀?好呀
GnP o個枝唔錯,半自動o既氣動槍
木同鋼,跟足Marking
又型又好打,越花越型
不過$6xxx以上,冇記錯o既話

國狗o既又膠又易打壞,比例都唔o岩,唔好講Marking
"Tanaca" o ...
GP SVD邊有Marking呀??鎗身同管都系鋁又點木同鋼呢??$8000以上至啱....你D回覆好段估下

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-6-2007 18:52 發表
支鏡賤四都有 , 千八
賤四

引用:
原帖由 bravohk 於 14-6-2007 19:06 發表

GP SVD邊有Marking呀??鎗身同管都系鋁又點木同鋼呢??$8000以上至啱....你D回覆好段估下
點.....比你fic左tim....好彩有你,咁應該唔只一皮野la.....

引用:
原帖由 white 於 14-6-2007 19:11 發表

點.....比你fic左tim....好彩有你,咁應該唔只一皮野la.....
我以前買就一皮找一兩舊...GP SVD$8200,大陸鏡好似千六.GP好似有連鏡套裝賣!價錢就無問過!出明記問下啦~

講漏左~師兄你系唔系想買黎打??系就唔好買GP!支嘢唔打得架~差一次氣打唔晒一隻匣就凍缸噴水!!打CO2就差唔多!!樣就無敵...落場打?買手拉罷啦....

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 14-6-2007 19:07 發表

賤四
都賤賤地架~

oic...咁手拉冇セ選擇同埋咩力水??

我見X代有兩把掛係牆,好似係韓國嘢...

Kingarms 同 KM有出手拉

ok ma??KA or KM

回覆 #14 piranharowana 的帖子

一把只可上神檯既'玩具鎗'......
本來無一物, 何處惹塵埃

34 123
發新話題