69 12345
發新話題

幻之筒

幻之筒

唔知大家有無去過呢? 有無人知其實上面大約幾多呎呢?

幾千呎可打迷宮

引用:
原帖由 Paul 於 14-6-2007 12:14 發表
幾千呎可打迷宮
三千定係九千...

應有 6千幾尺,我同d friend 定期都會上去打......
比你知道左........咁又點 la.........同埋連人地個名都打錯......係"統" 而唔係"筒"

引用:
原帖由 alien39547 於 14-6-2007 13:15 發表
應有 6千幾尺,我同d friend 定期都會上去打......
比你知道左........咁又點 la.........同埋連人地個名都打錯......係"統" 而唔係"筒"
人地當然知, 但CGF係唔可以Post真名

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 12:20 發表

三千定係九千...
好似三分二個藍球場掛....

引用:
原帖由 Paul 於 14-6-2007 13:27 發表

人地當然知, 但CGF係唔可以Post真名
跟足版規都要俾人串.

作為消費者, 知道多 d 又話唔關我事, 如果得 3000 呎, 唔通我 call 50 人上去咩?

佢又加左價,我不會再去

$140.00一個人,依家仲晚晚爆。:x :x :x

人數的話10個人, 即係5個打5個最理想, 最多都係7,8個人好啦...
***純粹個人意見***
眼光光~

引用:
原帖由 藍血人 於 14-6-2007 13:56 發表
$140?!   夜場定日場!?

引用:
原帖由 藍血人 於 14-6-2007 13:56 發表
炎炎夏日緊係打室內la.......如果而加都冇生意......摺左好耐了 hahaha!!
$140一個 ok r......可接受!!

引用:
原帖由 alien39547 於 14-6-2007 14:22 發表

炎炎夏日緊係打室內la.......如果而加都冇生意......摺左好耐了 hahaha!!
$140一個 ok r......可接受!!
咁究竟 $140 包 d 乜玩幾耐!?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 14:40 發表

好似 $140 係 1-4 ,如果 5-日 好似$180
時間係 1000 至 1700 or 1900-0200

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 14:40 發表

包個toilet同冷氣,幾張枱lor...同埋個電視機(駁著場內的幾部cam, 供觀戰), dvd機, 一堆槍書...
裝備的話可以另租, 有台製glock同大陸電mp5(任揀一枝), , 連膠基勒盔, bdu每位再加60~70大元(唔係太記得), 但要事先講定人數

上午game一般長d, 朝十晚五都得 (有食飯時間), 夜game就6,7點至十一二點到啦.
價錢的話打個電話問下好d, 因為我今個月尾的夜game(4個鐘)要成180呀 (上兩個月去都唔使咁貴 )
眼光光~

69 12345
發新話題