發新話題

幻之筒

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 23:45 發表

作為一個冰, 會熔架!!
幻之筒個冷氣都幾涼爽.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #30 RoyalMarine 的帖子

由佢溶......I love the SUN
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 14-6-2007 23:51 發表
由佢溶......I love the SUN
Son of the beach?!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 23:52 發表

Son of the beach 最愛 Sunshine on the beach.....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #33 RoyalMarine 的帖子

唔好咁叫人

佢大d定以前尖沙咀地庫個場大d?

皇家空軍

回覆 #36 Royal_9413 的帖子

冇得比

引用:
原帖由 alien39547 於 14-6-2007 19:13 發表

唔係wo 師兄 我打個幾次夜晚都由 1830我地開始到1900 開始打...打到 0200先拾野都ok wo........
係咪你地自己早走r???
可能係.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 15-6-2007 00:29 發表

可能係.
唔係可能係,係真係可以打到0200,自從化淡收左之後,人少少既話,唔去果道打,仲有邊道好去,我覺得一個月去打一次都ok,加左都係正常既,而家邊道有業主唔加租假,佢唔加,第日執埋既話,你同我唔通落樓下公園打咩~~

引用:
原帖由 14692 於 14-6-2007 23:20 發表
假日.....$150......
我寧願full-gear落field打好過
唔好咁灰.... 有計,有計。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 23:52 發表

沙灘之子????
先撩者賤,打死無怨。

sure la 因我之前都打到0200

回覆 #40 AJM 的帖子

有咩計?

回覆 #41 AJM 的帖子

燒豬一隻

有冇人近期 book 左場r.........因我排到 7月 尾先有得打

發新話題