34 123
發新話題

[認真] 這表示已經沒可能了嗎...?

這表示已經沒可能了嗎...?

話說我係兩個禮拜前識左C,
然後好快就問C拎左電話...'
跟住用sms同佢吹左幾日水la,
再跟住我係今日就係sms度同佢表白左...'
佢re我:「唔係話討厭你,只係覺得我地適合做fd多D lor」

想問下咁樣係咪已經表示冇可能?求解答

i think ys

算把啦~~~
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

師兄放棄啦...
佢呢個答覆叫好架啦,只怕佢又唔YES又唔NO,一路拖你時間,到時更煩呀

你都幾似我喎
我地都身同感受
如果你系我會吾會繼續同佢sms?_?

LET IT BE......
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 26-5-2011 19:45 發表
話說我係兩個禮拜前識左C,
然後好快就問C拎左電話...'
跟住用sms同佢吹左幾日水la,
再跟住我係今日就係sms度同佢表白左...'
佢re我:「唔係話討厭你,只係覺得我地適合做fd多D lor」

想問下咁樣係咪已經表示冇可 ...
猴禽唔一定衰 , 除非你有個人"長處"...

引用:
原帖由 於 26-5-2011 22:53 發表

猴禽唔一定衰 , 除非你有個人"長處"...
最衰呢度冇得like....我要俾你

挑...東家唔打打西家,再唔係你打獲東家lo

太進取吧........
施主,你己經嚇走了你的對像.....

two weeks?!
wow.....fast & furious

其實....我對上果三個女友,,...都係三日內搞掂...

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-5-2011 00:46 發表
知你長處夠長喇...

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-5-2011 00:46 發表
識咗三日就一齊?-_-

引用:
原帖由 boni 於 27-5-2011 01:15 發表

識咗三日就一齊?-_-
個人覺得女仔對於""覺得你只係朋友""同""覺得可以成為情人""的界線分得好清
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

34 123
發新話題