發新話題

G3問題

G3問題

G3 SG1既外殻,即係手托同尾托可唔可同PSG1通用?
仲有馬記枝PSG1個鏡,手托同尾托有冇得買架?
我唔想用PSG1=.=

如果我用SG1轉左PSG1個手托,自己再改改個尾托....似唔似MSG90?

仲有我見有師兄有枝綠色既G3但係好似未見過有得買..
靜係見過之前BUY P90送果本書見過有講過

同本書最尾個頁印左支L85A1....但又唔係出....
綠色既G3

L85A1

本書

l85 係boys 黎架
g3a3 冇出架啦
要o既只可以買za o既用

如果老馬出全比例SA80肯定賣座 , 都唔知佢點諗.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

g3a3停左產?
L85我連見都未見過....

E張相上面其他有冇出架?

引用:
原帖由 Ate120 於 14-6-2007 18:08 發表
g3a3停左產?
L85我連見都未見過....

E張相上面其他有冇出架?
你呢頁手拉來bor...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-6-2007 18:10 發表

你呢頁手拉來bor...
手拉
怪唔知貢平...比佢右面張圖點左.....
有冇支D L85既相?

可唔可答D G3SG1 既問題先........

THX

題外話:下週小弟將出post如何改善G3SG1handguard的牙牙聲,我考完試先出postla...

G3 SG1既外殻,即係手托同尾托可唔可同PSG1通用?

你齋係用PSG1同G3SG1左砌右砌一定似唔足 , 問題只係你接受既level係多少...

馬記枝PSG1個鏡,手托有冇得買架

引用:
原帖由 Ate120 於 14-6-2007 18:21 發表
你買枝PSG1就有....全新無散買

引用:
原帖由 Ate120 於 14-6-2007 18:21 發表
1. 原裝鏡又唔係特別好用 , 不如不買.

2. 去博士度或者會搵到個托...

del

del

博士=?

G3SG1有冇比果個狙鏡座?
OR自己買?
自己買個似唔似MSG90果個?
仲有支腳架....
SHIX....

THX

回覆 #14 Ate120 的帖子

自己買 but not expensive ga
I've seen a MSG 90 barrel for G3SG1, you just need to change the barrel of G3SG1, but hey... what's wrong with G3SG1 and PSG1? both are perfect rifles for extreme range (in semi auto sniper rifles)

發新話題