27 12
發新話題

[VFC] VFC 網有MP5新PARTS

VFC 網有MP5新PARTS

http://www.gb-tech.com.tw/newsit ... =MP5%20GBBR%20Parts

終放知道我飛機受唔起考驗 !終放知道個連發單發制受唔起考驗 ! 所以係咁出 PARTS !

點解無飛機架!
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 9-6-2011 19:27 發表
點解無飛機架!
有啦~

唉...無hop座點算呀...

未知香港有得買未!

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2011 19:33 發表
唉...無hop座點算呀...
師兄!我唔望買佢個hop up座!等強化!

引用:
原帖由 samsamsam 於 9-6-2011 19:36 發表

買黎頂住先啦...爆左無得打手痕呀x!!

引用:
原帖由 samsamsam 於 9-6-2011 19:36 發表

我都咁諗,但唔知要等幾耐....

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2011 19:32 發表

有啦~

眼大睇過龍...thx

PARTS唔會咁快賣,
有卡者,要可以訂。

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2011 19:38 發表

買黎頂住先啦...爆左無得打手痕呀x!!
哈哈!師兄我咁諗!開頭新槍如果用134a氣行一排會唔會好d?至少d parts慢慢咁礳順,當然,咁做應該只有單發!

引用:
原帖由 samsamsam 於 9-6-2011 22:45 發表

哈哈!師兄我咁諗!開頭新槍如果用134a氣行一排會唔會好d?至少d parts慢慢咁礳順,當然,咁做應該只有單發!
我買返嚟第四日就攞去落場一朝三十幾匣top gas 支槍冇穿冇爛喎............ 唔可以慢慢run順,而係需要人工run順呀.........
順帶一提:ayaka兄斷hop up座事件以我估計係外管左側粒基米累事,因為由左側向右上實hop up座,唔怪得台灣嗰邊有人話彈導偏向左啦,成份hop up座推向右槍管頭咪向左囉...
而且佢係兩片式夾埋,偏向右咁左面嗰塊咪會比件bolt撞到,撞多幾野咪斷埋囉.........
所以我一野拆走唔要,而且日後保養更容易,只要拆塊底扳份hop up座就可以由後面出,唔使再拆外管........
實戰証明咗拆走基米之後冇hop up座斷裂及彈導偏左.........不過記住入彈唔好入盡隻匣同樣重要,隻飛機會耐用好多..........

引用:
原帖由 F22 於 10-6-2011 08:25 發表

我買返嚟第四日就攞去落場一朝三十幾匣top gas 支槍冇穿冇爛喎............ 唔可以慢慢run順,而係需要人工run順呀.........
順帶一提:ayaka兄斷hop up座事件以我估計係外管左側粒 ...
師兄 ! 請問係咪 http://www.gb-tech.com.tw/newsit ... A2_PartsList_OK.pdf 圖 part 5 最尾個粒機米 ? 其實佢原本作用係咪固定個外管同槍身 ? 咁其實同 part 10 有乜分別 ?!
唔好意思 , 因為我只係訂左槍 , 但未到手 ! 請見諒 !

引用:
原帖由 F22 於 10-6-2011 08:25 發表

順帶一提:ayaka兄斷hop up座事件以我估計係外管左側粒 ...
OH! 原來係咁! 又學到野

btw, wgz已經幫小弟訂左parts了

引用:
原帖由 ayaka 於 10-6-2011 14:01 發表

OH! 原來係咁! 又學到野

btw, wgz已經幫小弟訂左parts了
弓起師兄 ! 至少我6月頭訂左槍都唔知幾時到手 !
請問師兄你訂左乜野 PARTS ?

27 12
發新話題