發新話題

元朗買氣槍奇遇

回覆 134# 的帖子

非常同意你 ...

咪同法官求情講lor

引用:
原帖由 tf141 於 10-6-2011 03:18 發表
我覺得你同佢講買嚟打老鼠, 佢唔賣俾你的確冇做錯
如果你係想問點解佢會咁既態度, 我可以話俾你知d槍鋪就係咁架啦, 10間有9間都係咁, 可能你又咁啱撞正一間再衰d既啦...有時你好聲好氣問佢野, 甚至幫襯 ...
C兄 我想問你你講緊既係一下樓梯就見到果間定仲要走入少少果間

除左抵死之外我都無咩好講

回覆 132# 的帖子

讚好!

始終氣槍都係一樣危險野 (不論幾多J)
樓主你咁講野 個老細更係媽叉你啦

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 15:19 發表
好老實如果我屋企有老鼠出末我都會用盡一切方法去攪掂d老鼠,用氣槍射亦都好正常唔好同我講話乜嘢小動物唔小動物,我只知老鼠係有害動物基本上用氣槍係屋企射老鼠同war game扯唔上關係!
依樣野其實大家都知
不過會唔會同老闆講你買槍黎射老鼠?

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 16:23 發表

依樣野其實大家都知
不過會唔會同老闆講你買槍黎射老鼠?
啱吖!

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 16:56 發表

啱吖!
所以咪話成件事佢抵死

睇左兩版已經無睇, 比個食環署電話樓主你 2868 0000, 你屋企就多老鼠, 你自己就多舊魚

姐係咁...
如果樓主你覺得真係覺得你冇錯的話...
我建議你去睇下心理醫生...

引用:
原帖由 sam524 於 10-6-2011 17:26 發表
姐係咁...
如果樓主你覺得真係覺得你冇錯的話...
我建議你去睇下心理醫生...
品德既問題心理醫生都幫佢唔到

睇左咁耐, 多謝咁多位支持嘅朋友!
其他嘅人有不滿可以繼續鬧,你地越鬧得激動我真係越開心架!
如果間舖個老板睇到呢個post, 我會真心問候你!

你話我錯我點都吾x認架喇,吹咩!

er................
樓主既行為同去刀鋪同個老闆講買把刀黎殺人係一樣道理囉

p.s. 本人家都成日有老鼠, 不過用老鼠板咪得囉....
        買槍黎做咩.....(一支既價錢可以買好多老鼠板囉...)

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 17:58 發表
睇左咁耐, 多謝咁多位支持嘅朋友!
其他嘅人有不滿可以繼續鬧,你地越鬧得激動我真係越開心架!
如果間舖個老板睇到呢個post, 我會真心問候你!

你話我錯我點都吾x認架喇,吹咩!
我唔信仲會有人支持你

發新話題