發新話題

元朗買氣槍奇遇

嘩,樓主你詆毀唔賣鎗比你既老闆wor,你驚唔驚收律師信啊?

引用:
原帖由 h.t.f 於 10-6-2011 09:18 發表
第一,我冇開舖名,冇指名道性。
第二,我上黎開post只係分享經歷。
大家覺得我唔岩嘅即管係度繼續發泄不滿。
至於律師信?師兄,唔好貽笑大方啦!

首先,我同意以上師兄們所講,樓主所講「打老鼠」的確存在問題

另外,果間鋪服務態度係一向都唔好,唔知算唔算黑店,但我新玩wargame果時都比佢呃過...
所以佢XYZ你係唔出奇既事...

引用:
原帖由 h.t.f 於 10-6-2011 09:18 發表
呢D係有錢人先會做既行為黎姐=.="

佢有時間都整多幾枝槍呃下人賺錢好過啦...

其實依家最大問題唔係佢用黎打老鼠所以唔賣俾佢..
而係..就算個老闆唔賣,都唔雖要用到粗口同咁冇禮呀話?!
樓主都只係個時唔知答咩好先是但up個ans出黎..(但其實用黎打有生命既都係唔人道)
樓主咁答係有問題,但係個老闆咁既態度都好有問題..

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 09:36 發表
首先,我同意以上師兄們所講,樓主所講「打老鼠」的確存在問題

另外,果間鋪服務態度係一向都唔好,唔知算唔算黑店,但我新玩wargame果時都比佢呃過...
所以佢XYZ你係唔出奇既事...
我脾氣好,所以個老板咪攞到彩lor, 開間舖出來用咁嘅服務態度,遲早有人做野啦!

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:40 發表
樓主都只係個時唔知答咩好先是但up個ans出黎..(但其實用黎打有生命既都係唔人道)
樓主咁答係有問題,但係個 ...
我出街見到你兜口兜面問候你阿媽果陣, 你記得對住我笑wo.

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:40 發表
樓主咁答係有問題,但係個 ...
所以我都話...呢間野一向服務態度都唔係好...
你話我唱佢都係咁講...
有時佢自已係鋪頭入面食煙,搞到成間鋪一陣陣煙攻出黎,仲要講野好似D呀叔咁句句加粒粗口...
個人覺得呢點真係有問題...

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 09:42 發表

我脾氣好,所以個老板咪攞到彩lor, 開間舖出來用咁嘅服務態度,遲早有人做野啦!
遲?遲左四五年架啦...

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 09:05 發表

犯法?
係鬧你就鬧你架啦, 你吹牙?
自己得罪人仲話人冇禮貌?
你咁既態度出黎做野唔使一個星期你一定俾人炒

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 09:42 發表

我出街見到你兜口兜面問候你阿媽果陣, 你記得對住我笑wo.
你夠膽你咪問咯小朋友
下下唔岩你心水唔順你意就媽媽叉叉,咁就有用?

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:46 發表

家陣唔係講緊打工喎老世...關佢比人炒咩事呢?

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:49 發表

你夠膽你咪問咯小朋友
下下唔岩你心水唔順你意就媽媽叉叉,咁就有用?
所以我地咪話果個店員態度也有問題

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 09:54 發表

家陣唔係講緊打工喎老世...關佢比人炒咩事呢?
上文下理啊師兄

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:46 發表

出街得罪人比人鬧, 反而怪番被得罪果個?
如果呢個世界個個咁好老脾, 就唔會有嗌交呢樣野
自己燃起個火頭就唔好話人態度唔好啦, 係鬧你就鬧你架啦, 會冇任何原因失雞無神鬧你打你?
你有冇見過係街有人路人冇任何事發生但見人就鬧? 鬧得緊有原因架.

sorry喇師兄, 我而家都做緊野, 照你咁講我應該一早比人炒左.

發新話題