發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 09:49 發表

你夠膽你咪問咯小朋友
下下唔岩你心水唔順你意就媽媽叉叉,咁就有用?
你自己唔會咁 =/= 人地唔會咁
個地球又唔係圍住你黎轉, 如果全世界都唔會發火既係咪表示樓主可以周街燒?

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 10:01 發表

出街得罪人比人鬧, 反而怪番被得罪果個?
如果呢個世界個個咁好老脾, 就唔會有嗌交呢樣野
自己燃起個火頭就唔好話人態度唔好啦, 係鬧你就鬧你架啦, 會冇任何原因失雞無神鬧你打你?
你有冇見過係街有人路人冇任何 ...
咁如果你都係用啲咁既態度對啲客都冇事既..ok!你贏!

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 09:42 發表

我脾氣好,所以個老板咪攞到彩lor, 開間舖出來用咁嘅服務態度,遲早有人做野啦!
脾氣好會掉上網吹? 你都真係好到呢...
想笑大人個口咩~!

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 10:06 發表

有事 = 會有咩事?
比人投訴?
比老闆炸形?
定比人淋火水先?

我諗鬧樓主果個就係老闆囉
間鋪佢自己既, 你理得佢打開門口係咪做生意
佢開住道門寫 "請勿內進" 你都吹佢唔脹架

CPY,其實你係咪想講顧客永遠是對的?

定今時今日唔應該容許咁嘅服務員?
如果係,今次鬧樓主果個係老世黎,所以佢先唔怕,咁樣鬧樓主

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 10:03 發表

你自己唔會咁 =/= 人地唔會咁
個地球又唔係圍住你黎轉, 如果全世界都唔會發火既係咪表示樓主可以周街燒?
你自己唔會咁 =/= 人地唔會咁 =/= 咁就係理所當然
其實唔岩咪講到岩做到岩咯..下下都媽媽叉叉係解決唔到問題架麻.

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 10:06 發表

自己係老世,怕咩比人炒呀?

自己出口就講錯野! 重要話人aabb, 咁多師兄教正你都要死話自己啱 !

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 10:10 發表

其實唔岩咪講到岩做到岩咯..下下都媽媽叉叉係解決唔到問題架麻.
係呢件事入面,結果係少減個水魚比佢呃姐,冇野架...

引用:

客唔會只有一個, 一個唔好ga客人除時有機會攪衰自己個朵, k走e種客係正常過正常!

引用:
原帖由 faihk 於 10-6-2011 10:15 發表

客唔會只有一個, 一個唔好ga客人除時有機會攪衰自己個朵, k走e種客係正常過正常!
少一條水魚,仲有千千萬萬條水魚XDDD

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 10:17 發表

少一條水魚,仲有千千萬萬條水魚XDDD
goodwill期實除時對一間公司 / 鋪重要過一個客人

樓主...希望你睇到我呢個回復

元朗唔只一間槍鋪架,有心嘅上多層,或者去水車館街果間
可以嘅直頭出旺角啦

引用:
原帖由 faihk 於 10-6-2011 10:19 發表

goodwill期實除時對一間公司 / 鋪重要過一個客人
可惜佢一向都冇...

引用:
原帖由 LesterCPY 於 10-6-2011 10:10 發表

你自己唔會咁 =/= 人地唔會咁 =/= 咁就係理所當然, 咁邊個介定岩同錯?

發火人人都會, 我未見過一個唔會發火既人, 只係人人底線唔同
亦唔好係呢個Post同我講調整自己底線呢D廢話, 而家講緊樓主呢單野

另外點解唔回覆我下面果句?
如果全世界都唔會發火既係咪表示樓主可以周街燒?

發新話題