發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 10:55 發表

我諗佢係認為老闆應該好平和咁請佢出去,而唔應該媽叉佢出去掛?
如果個個咁和平, 古時就唔會有 "比人用掃把..." 啦

引用:
原帖由 sergeant3007 於 10-6-2011 11:28 發表
咁要搵PIG PIG 豬同樓主傾吓先得.
買枝gun gun 槍

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 11:28 發表

如果個個咁和平, 古時就唔會有 "比人用掃把..." 啦
理想同現實係有分別架喇
既然人地唔再出聲,依邊既話題就此結束啦

我地繼續傾樓主

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 11:33 發表

理想同現實係有分別架喇
既然人地唔再出聲,依邊既話題就此結束啦

我地繼續傾樓主
已經講到冇乜野好講
同盲神冇乜分別

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 11:35 發表

已經講到冇乜野好講
同盲神冇乜分別
但佢應該唔係盲神

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 02:08 發表
事緣我朋友最近買左枝氣槍,我試完之後自己又心思思想買技黎玩下,其實我買黎心諗都係都係射下汽水罐,主要都係用黎收藏,見今日放假咪去舊合益睇下囉,去到一樓有一間門口有好多長槍既舖頭,我就問有冇短氣槍介紹下 ...
"記"然都講射下汽水罐! 點解唔值接同佢(店主)講買來射下汽水罐! 又ON車車地話用來打老鼠呢!

明白店主叫你走開! 在二樓某間因為之前有班南亞"類"人買BB槍去打怯, 班CID問好多野! 好煩! 成曰有CID去check!

不個睇落你好小氣! 話人地可能有過蕉槍! 呢啲叫(accusation)! 想係呢度挍大件事! 佢地雖然唔咪乜野大補! 但都行得正企得企.

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 11:45 發表
樓主同門, 皇槍家族師兄弟.

到家陣見到張相都有小小火火地...

引用:
原帖由 rho837 於 10-6-2011 11:51 發表

"記"然都講射下汽水罐! 點解唔值接同佢(店主)講買來射下汽水罐! 又ON車車地話用來打老鼠呢!

明白店主叫你走開! 在二樓某間因為之前有班南亞"類"人買BB槍去打怯, 班CID問好多野! 好煩! 成曰有CID去check!

不 ...
he really helped people to modify the guns to over 2J before!!!
but the case is a few years ago...

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 12:10 發表

我叫陈国安,皇枪家族是我一手创立的,我有枪霸的美誉。
哦! 係呀? 失莖喎!

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 12:10 發表

我叫陈国安,皇枪家族是我一手创立的,我有枪霸的美誉。
岩哂
快手約戰

引用:
原帖由 zeta 於 10-6-2011 12:17 發表

岩哂
快手約戰
當真? 咩力先? 合法力?

引用:
原帖由 josephlau 於 10-6-2011 12:35 發表
We miss 陈国安, as I know  he's 21 already.
大個仔囉~ 比人 未呀?

發新話題