發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

引用:
原帖由 0050100 於 27-9-2011 12:15 發表
只fit,未致於緊,問題不大.
我都有做, 不過冇師兄咁大工程, 只用膠片&低B超能膠...

引用:
原帖由 jerry67 於 27-9-2011 14:35 發表

我都有做, 不過冇師兄咁大工程, 只用膠片&低B超能膠...
之前我跟你同樣,不過剛搵到D靚仔鑼絲先執執佢遮.

附件

27-9-2011 16:07

3mm圓杯磨長短用

引用:
原帖由 jerry67 於 27-9-2011 14:35 發表

師兄用膠片/銅或鋁好D,磨損都係塊膠片,唔駛怕整親個鎗殼。

引用:
原帖由 rik-rok 於 27-9-2011 17:58 發表

師兄用膠片/銅或鋁好D,磨損都係塊膠片,唔駛怕整親個鎗殼。
我都想過起坑問題,最終都會搵招牌佬D膠鑼絲用.

Del.....

回覆 140# 的帖子

睇唔到了!
師兄,係咩好嘢嚟架?

引用:
原帖由 0050100 於 22-9-2011 09:18 發表
師兄的貢獻大家有目共睹,我會再作了解的.謝謝!
貢獻唔敢講,都係分享吓啫...........
如果只得我一支同人哋一支係咁真係不能作準,但嚟多三支又如何?

好似劏房咁..........

三支新舊唔同但一樣有同一位置碰撞痕跡........未必同爆bolt頭有直接關係但間接就肯定有...........

另外,我總共整過5支,5支呢件野都係粒螺絲鬆.....呢件就肯定有直接關係啦?

原裝粒螺絲又短條六角匙又幼,根本都上唔緊,落埋螺絲膠都冇用,換粒大杯頭長螺絲先係正路........

回覆 142# 的帖子

哦! 嘜原來係撞爆咩?我重已為係賺爆添.
我就無你禁多貨,攪尼攪去都係一兩枝.

附件

1-10-2011 23:57

引用:
原帖由 0050100 於 1-10-2011 23:39 發表
哦! 嘜原來係撞爆咩?我重已為係賺爆添.
我就無你禁多貨,攪尼攪去都係一兩枝.
唔係我嫁,都得大家比面我啫.....
我都係得一支之嘛,等待SD出.....

整左D Low-end野,分享下,給大家笑下.

附件

7-10-2011 19:08

引用:
原帖由 0050100 於 7-10-2011 19:06 發表
整左D Low-end野,分享下,給大家笑下.
用咩物料?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 7-10-2011 20:42 發表

用咩物料?
係混合膠.
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 jabberwock624 於 7-10-2011 21:18 發表

係混合膠.
槍油呢?

回覆 148# 的帖子

混合膠,(快干).約十分鐘上色,再用圓枝壓.覺得唔靚剷左佢再黎.
油,C得流箱頭筆,再用手指卒卒擦擦.

del

發新話題