發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2011 01:34 發表
多發幾張經三千多發後,飛機的半死圖.(差D隻飛機真係飛出來)
啱睇嘅就注意下啦!
唔使話我聽你支有幾冇事囉,唔該曬.
100匣, 話多唔多, 話少唔少...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2011 10:52 發表

100匣, 話多唔多, 話少唔少...
如你吃得開,每打4-6場換一隻一舊水飛机當損料,支mp5其實幾好玩.
當然,你要汁順支野上蛋問題先作始論.

引用:
原帖由 0050100 於 5-9-2011 15:25 發表

如你吃得開,每打4-6場換一隻一舊水飛机當損料,支mp5其實幾好玩.
當然,你要汁順支野上蛋問題先作始論.
有十四樓咭五十蚊隻之嘛

del

引用:
原帖由 F22 於 5-9-2011 18:12 發表

有十四樓咭五十蚊隻之嘛
55555拾,唔係跟槍果張咩.八折,八十.
唔通師兄有張重勁D咭???

引用:
原帖由 DENON 於 5-9-2011 18:23 發表
好多零件都要佩給,唔係你話要就有!
你唔使等啦,你重欠野咩?有bolt殼賣喎,我唔聲唔聲都入左兩舊.

引用:
原帖由 0050100 於 5-9-2011 19:12 發表

因為原廠黑飛機大特賣
有8折咭五草一隻
如果有8折咭再加一隻打爛原廠黑飛機一隻換新一隻只收四草野
底唔底就自已決定(台灣正常街價2舊台幣一隻)
現在想試下個隻舊四蚊透明飛機正唔正.....

聽朋友講(現時吹水, 但不久將來會有, 因為以經度灑數, 造掔手板貨樣及測試)有公司以經開始制造vfx mp5既內部零件! 1) 一次過用S316或S306鋼材取代所有"亞鉛合金"機件! 2)鋼Hop-Up套件!

所以vfx mp5玩得過.......

引用:
原帖由 0050100 於 5-9-2011 19:12 發表

咪就係跟槍嗰張囉,五十蚊一隻

回覆 51# 的帖子

del

引用:
原帖由 rho837 於 5-9-2011 19:53 發表
聽朋友講(現時吹水, 但不久將來會有, 因為以經度灑數, 造掔手板貨樣及測試)有公司以經開始制造vfx mp5既內部零件! 1) 一次過用S316或S306鋼材取代所有"亞鉛合金"機件! 2)鋼Hop-Up套件!

鋼Hop-Up套件QXF見過

引用:
原帖由 rho837 於 5-9-2011 19:53 發表

如果出Parts好似支M4咁多咁好玩
我相信太班人玩MP5...
其實如果Base on 支VFC MP5出parts ...
好似SEF身早一個月出,一定賺大錢

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 5-9-2011 20:55 發表

鋼Hop-Up套件QXF見過
FE牌 CNC

引用:
原帖由 f22a 於 5-9-2011 19:48 發表

因為原廠黑飛機大特賣
有8折咭五草一隻
如果有8折咭再加一隻打爛原廠黑飛機一隻換新一隻只收四草野
底唔底就自已決定(台灣正常街價2舊台幣一隻)
現在想試下個隻舊四蚊透明飛機正唔正.....
那,即飛奔去收五隻先,謝師兄提提.

引用:

我又覺得內部零件鋼唔鋼冇乜所謂,bolt殼除外,反正射得爽唔爽,射唔射得出,跟鋼唔鋼係兩樣野.

發新話題