發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

F22 兄,

磨這個位對嗎???
要磨多少???

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2011 07:45 發表

我之前嗰隻爛咗之後順便升級做5.1膠嗰陣發覺係包皮外管過長,所以磨低咗到而家打咗百幾匣都冇穿冇爛......
啱啱幫人整開一睇果然係咁.........
拆開對位
145 ...
請問F22兄施這個手術要用什麼工具去進行呢?Thx!

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-9-2011 11:03 發表
F22 兄,

磨這個位對嗎???
要磨多少???
磨1-2mm深,總之唔好比槍機頭撞到外管壁啦

引用:
原帖由 jerjer 於 21-9-2011 12:51 發表

請問F22兄施這個手術要用什麼工具去進行呢?Thx!
銼或磨機

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2011 13:47 發表

磨1-2mm深,總之唔好比槍機頭撞到外管壁啦
thank you ....

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2011 13:48 發表

銼或磨機
咁如果冇磨机、只用銼會唔會好難搞?

引用:
原帖由 jerjer 於 21-9-2011 15:57 發表

咁如果冇磨机、只用銼會唔會好難搞?
只要有恆心,鐵柱磨成針......
都唔會好難,時間問題.....

多口問句
如果下下都俾個Hop座食曬槍機頭既衝擊力
會唔會加快個Hop座打柴呢..........
我上個月去啊朗個道買補品時FE牌Hop座缺貨
所以現在仲用緊個老原亞鉛Hop座
有D擔心...........

引用:
原帖由 f22a 於 21-9-2011 16:26 發表
多口問句
睇睇三斤有無, 上星期仲有貨
Never Forget

回覆 114# 的帖子

多謝師兄報料
但小弟住澳門
要等放假先可以過泥香港入貨...........

引用:
原帖由 f22a 於 21-9-2011 16:26 發表
多口問句
我打咗百幾匣先發表,肯定冇事

del

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 18:33 發表
各位有打超過3千發以上既師兄,你地個bolt尾軌道有無出現向內灣曲既情形,小弟和朋友手上幾枝都有出現。
Do you mind to share the photos with us?

夜小小post上黎

[del

發新話題