發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2011 07:45 發表

我之前嗰隻爛咗之後順便升級做5.1膠嗰陣發覺係包皮外管過長,所以磨低咗到而家打咗百幾匣都冇穿冇爛......
啱啱幫人整開一睇果然係咁.........
拆開對位
145 ...
但難bolt殼原因又好似唔關你個問題事喎!
你個問題個人覺得又未必有須要哦!
總觀,謝謝師兄.

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 22:09 發表

呢個我自己以經修正番,想睇下有無其他師兄有呢個問題
呢次我好彩,打左都上萬了,無事!

thx for your sharing!

[del

引用:
原帖由 DENON 於 21-9-2011 23:53 發表

換o左銅膽係唔係好feel好多呢
係就係(感覺好似),但都攪左一輪先可以好順,並唔係啲人講一拍即合囉!

引用:
原帖由 0050100 於 22-9-2011 00:04 發表

係就係(感覺好似),但都攪左一輪先可以好順,並唔係啲人講一拍即合囉!
Ching你果個差好多位?
Never Forget

del

回覆 125# 的帖子

緊,唔係一件好事. 可能一水水啦!

引用:
原帖由 0050100 於 21-9-2011 23:41 發表

但難bolt殼原因又好似唔關你個問題事喎!
你個問題個人覺得又未必有須要哦!
總觀,謝謝師兄.
之前新買未磨,打四十幾匣就爛,磨咗之後新bolt殼打咗百幾匣都冇事.....
只係分享吓

回覆 128# 的帖子

師兄的貢獻大家有目共睹,我會再作了解的.謝謝!

我支MP5而家成日上唔到彈, 要張個彈匣推向前按住先下下上到彈, 想問有冇Ching同一情況同點解決?

回覆 130# 的帖子

簡單啲,換隻飛機試試.
深層啲,換隻飛機AND汁一汁#12, BB Loading Chamber,
彈匣出彈口前後,Magazine Release.etc.
再入滿彈用手動上彈(最能輕力回膛測試)

=_= 咁多樣野, 點執發, 麻煩指路?

TKS!

我的煲叫: fing小鳥.

附件

27-9-2011 10:58

回覆 133# 的帖子

每邊各修兩粒羅絲頭。。。。啲行位會唔會太 fit ??

回覆 134# 的帖子

只fit,未致於緊,問題不大.

發新話題