發新話題

[VFC] vfc mp5啞仔吃黃蓮

多發幾張經三千多發後,飛機的半死圖.(差D隻飛機真係飛出來)
啱睇嘅就注意下啦!
唔使話我聽你支有幾冇事囉,唔該曬.

附件

23-6-2011 01:34

難埋lu,不過一早預左.
未知影響有多大,但我會嘗試修改.
有師兄能教路嗎?

附件

5-9-2011 00:04

引用:
原帖由 DENON 於 5-9-2011 01:32 發表
我呢個都差唔多就死,其實問題都唔係太大,呢個位既作用都係防止片頂打到個blow.試下用條大力D既彈弓仔黎管住快片,唔好比快片有多餘既跳動睇下會唔會好D
多謝師兄討論說明,但一早起來已用1.2鑽咀植枝完成.如再有機會會試用師兄之法
(但真的不太想再有机會)

附件

5-9-2011 10:19

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2011 10:52 發表

100匣, 話多唔多, 話少唔少...
如你吃得開,每打4-6場換一隻一舊水飛机當損料,支mp5其實幾好玩.
當然,你要汁順支野上蛋問題先作始論.

引用:
原帖由 F22 於 5-9-2011 18:12 發表

有十四樓咭五十蚊隻之嘛
55555拾,唔係跟槍果張咩.八折,八十.
唔通師兄有張重勁D咭???

引用:
原帖由 DENON 於 5-9-2011 18:23 發表
好多零件都要佩給,唔係你話要就有!
你唔使等啦,你重欠野咩?有bolt殼賣喎,我唔聲唔聲都入左兩舊.

引用:
原帖由 f22a 於 5-9-2011 19:48 發表

因為原廠黑飛機大特賣
有8折咭五草一隻
如果有8折咭再加一隻打爛原廠黑飛機一隻換新一隻只收四草野
底唔底就自已決定(台灣正常街價2舊台幣一隻)
現在想試下個隻舊四蚊透明飛機正唔正.....
那,即飛奔去收五隻先,謝師兄提提.

引用:
原帖由 rho837 於 5-9-2011 19:53 發表
聽朋友講(現時吹水, 但不久將來會有, 因為以經度灑數, 造掔手板貨樣及測試)有公司以經開始制造vfx mp5既內部零件! 1) 一次過用S316或S306鋼材取代所有"亞鉛合金"機件! 2)鋼Hop-Up套件!

所以vfx mp5玩得過.......
我又覺得內部零件鋼唔鋼冇乜所謂,bolt殼除外,反正射得爽唔爽,射唔射得出,跟鋼唔鋼係兩樣野.

引用:
原帖由 DENON 於 5-9-2011 20:48 發表
佢咁好人比兩個你? 上次我都係一卡限買一個
哈哈,我靚仔囉

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-9-2011 23:16 發表

FE牌 CNC

問過,用原廠膠,未有興趣,用5.1膠先係皇道.
鋼咩?還而為係鋁.(眼快)

引用:
原帖由 f22a 於 6-9-2011 01:18 發表
話時話2星期前去阿朗個道買MP5鋼擊錘補品
嘩不得了原來已經有3間廠牌出左差唔多既鋼擊錘補品
當時為左慳舊零水就執左套最平既FE出品
返到屋企裝先知大穫
隻錘同彈弓導桿竟然有1.3mm虛位
好彩用電槍波箱墊片左右 ...
你的不幸是我們的明燈,多謝師兄.

引用:
原帖由 carl 於 6-9-2011 10:51 發表
http://www.youtube.com/watch?v=H ... e=player_embedded#!
VFC MP5 用家褔音~~~
look good,前面(jer jer)位夠硬,表現唔錯.
我反而想知後面(pat pat)位又有多能耐.唔好又到址爆bolt殼

回覆 80# 的帖子

好建議,謝!

其實DENON師兄係想睇果道.

回覆 97# 的帖子

夠靱唔夠硬!

發新話題