發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:43 發表

依個問題同DELTA RING果個O RING一樣!
你愈拎緊佢,佢愈快爛!
不過依個唔可以用介子代替!你去配返包啦!
一出事就換!
老實講我冇掂過果四粒野...
NVM,反正放工點都經過三斤,拎去比佢整順手配番條飛機彈弓
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 15:45 發表

飛機彈弓我之前買過20蚊條...

引用:
原帖由 sam524 於 4-7-2011 15:48 發表

飛機彈弓我之前買過20蚊條...
THX師兄~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:40 發表

小弟都有2隻中左蕉,
本來想去配既,不過諗諗下,個窿又唔岩位,,,
放棄左,,
你係唔係落左膠?
如果係,,快D換哂鋼螺絲!唔係好多都會斷開2節,
到時仲煩!
而家直情係枝螺絲鑽唔到入去...我估除左銲d絲母落去都冇乜方法
另外...想問下較HOPUP枝六角匙個size係幾多?

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:45 PM 發表

依D細 O RING去新填地配啦,,,好過3軍多多聲,,
我成隻匣既O RING都配哂,,發現隻匣成日冇氣都唔會漏氣...

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:54 發表

依D細 O RING去新填地配啦,,,好過3軍多多聲,,
我成隻匣既O RING都配哂,,發現隻匣成日冇氣都唔會漏氣...
遲下買齊D夾先搞啦,加陣成屋得兩隻咁夾大把
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 man1314 於 4-7-2011 03:50 PM 發表

而家直情係枝螺絲鑽唔到入去...我估除左銲d絲母落去都冇乜方法
另外...想問下較HOPUP枝六角匙個size係幾多?
好似0.7...遲D返去睇清楚先答你!
隻匣死到噤,我都冇哂心情搞佢,
仲要鑽大佢,換粒大D既螺絲LOCK死佢

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:58 PM 發表

遲下買齊D夾先搞啦,加陣成屋得兩隻咁夾大把
買多D啦

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 16:01 發表

買多D啦
暫時打室內兩隻都好夠用
涼d天打室外先考慮
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 04:03 PM 發表

暫時打室內兩隻都好夠用
涼d天打室外先考慮
不過講真,,我有7隻匣,都想買多幾隻,,
因為收到風,,宜家D新匣真係幾正,,唔多漏氣!

係啵,想問下買左npas(ob)既師兄們,
其實我係咪裝錯左粒npas...?

是咁的
我果日夾埋隻飛機之後隊支調節棒入去扭
發覺係扭到佢成粒npas轉動...要係第二度隊d野入面夾實佢先tune到...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 04:07 PM 發表
係啵,想問下買左npas(ob)既師兄們,
其實我係咪裝錯左粒npas...?

是咁的
我果日夾埋隻飛機之後隊支調節棒入去扭
發覺係扭到佢成粒npas轉動...要係第二度隊d野入面夾實佢先tune到...
正常!

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:06 發表

師兄,你要明白,佢一味講有咩咩咩問題,,
有冇教過人解決?
同埋,TM原裝手槍,唔開HOPUP都會小便彈啦...好出奇咩....
噤又話TM 個HOPUP座有問題WOR?
做咩野都要有証據,先可以解決問題
你要知道,HOPUP要黎做咩先?
...
唔係我冇講, 係你冇聽姐
講就講左係邊個位做, 點做呢D閣下自理啦, 你鍾意鑼舊鐵落去又得, 鍾意塞舊膠入去都得
我做到既你做唔到, 你做到既我又做唔到, 可以點教?

冇人講過話個Hopup座有問題wo
由頭到尾個問題係個推彈咀太前, 應該話成條bolt太前 / 成份hopup座太後

9唔搭8

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:21 發表

你指原裝DELTA RING同槍身之間果粒爛都正常既,
你拎個DELTA RING愈緊,佢就愈會爛,,
你磨緊佢WOR,點會唔爛?
最好配介子,不過....我都係用O RING算,,,懶
佢話佢係打打下條管搖拆開先知爛左
你認為關唔關拎DELTA RING事?

引用:
原帖由 101653 於 4-7-2011 05:21 PM 發表

唔係我冇講, 係你冇聽姐
講就講左係邊個位做, 點做呢D閣下自理啦, 你鍾意鑼舊鐵落去又得, 鍾意塞舊膠入去都得
我做到既你做唔到, 你做到既我又做唔到, 可以點教?

冇人講過話個Hopup座有問題wo
由頭到尾個問題 ...

發新話題