發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 yurihk 於 9-7-2011 19:49 發表
似乎唔關hopup膠事...我無裝膠連發佢都卡住
有冇拆過隻飛機?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 9-7-2011 20:00 發表

有冇拆過隻飛機?
無...

n師兄你係咪用左npas?

用了, 之後發現原來之前TUNE得太細力...SET番大力之後好番D
之後再換番原裝舊HOP UP膠就回復正常了~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 12-7-2011 00:17 發表
用了, 之後發現原來之前TUNE得太細力...SET番大力之後好番D
之後再換番原裝舊HOP UP膠就回復正常了~
咁o岩我今日又換左npas..隻飛機又係入唔到條bolt...唔知關唔關事....

問題已交軍軍軍解決

引用:
原帖由 man1314 於 12-7-2011 12:33 AM 發表

咁o岩我今日又換左npas..隻飛機又係入唔到條bolt...唔知關唔關事....
飛機有冇掉轉裝錯左呀?

引用:
原帖由 rYaN 於 12-7-2011 00:43 發表

飛機有冇掉轉裝錯左呀?
已證實 : 又係拉bolt問題

其實之前聽師兄講條拉bolt做厚o在,如果要修位,修出面定入面?
thank you

引用:
原帖由 yurihk 於 12-7-2011 08:08 發表
其實之前聽師兄講條拉bolt做厚o在,如果要修位,修出面定入面?
thank you
我自己修個頂...不過而家都費事整...買過條好過

引用:
原帖由 yurihk 於 12-7-2011 08:08 AM 發表
thank you
將CHARING HANDLE內面既L位磨薄D!
姐係你拉到條BOLT,不過打果陣條BOLT又撞唔到條CHARING HANDLE就得
我遲D比相你睇,唔好亂磨
照汁啦!

附件

12-7-2011 11:41

引用:
原帖由 rYaN 於 12-7-2011 11:39 發表

將CHARING HANDLE內面既L位磨薄D!
姐係你拉到條BOLT,不過打果陣條BOLT又撞唔到條CHARING HANDLE就得
我遲D比相你睇,唔好亂磨
照汁啦!
thank you!

引用:
原帖由 yurihk 於 12-7-2011 01:52 PM 發表

thank you!
唔好噤大刀!慢慢汁慢慢試呀!

琴日返童工對面間車仔鋪買左枝10000CS車仔油!
本人覺得"結"得岩岩好,岩哂GBB!
$48大大枝!
琴日試左用左少少係O-RING到,真係順左好多!

引用:
原帖由 rYaN 於 13-7-2011 12:15 發表
琴日返童工對面間車仔鋪買左枝10000CS車仔油!
本人覺得"結"得岩岩好,岩哂GBB!
$48大大枝!
琴日試左用左少少係O-RING到,真係順左好多!
師兄支油可以pm / 放相上黎嗎? 細佬都想入支 & 如果係AEG氣缸啱唔啱用? THX

發新話題