發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

"我們" M4全開膛版套件...

剛看動力*, 好像說6月15號就上市了(台灣)
換起來好像挺麻煩的...初初睇片仲以為連trigger box都唔洗換...

http://tw.myblog.yahoo.com/frogman-myblog/

縮縮北行鳥 =口=

回覆 1# 的帖子

睇黎好煩吓 ! 不過應該唔洗大執位就上到?

同SCAR換OB一樣....
順手可以清下D油

trigger box要換好丫....我果枝m4個trigger box已死

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 12:31 發表
睇黎好煩吓 ! 不過應該唔洗大執位就上到?
好煩都唔關你事啦,你一枝gbb都未有

引用:
原帖由 seamoncheng 於 14-6-2011 12:38 發表
trigger box要換好丫....我果枝m4個trigger box已死
岩晒, 我依家dust cover又冚唔到, 連發又自己停, 仲有d搖頭添, 都唔知係好事定壞事

引用:
原帖由 seamoncheng 於 14-6-2011 12:38 PM 發表
我果個都死左好耐,...係不嬲唔理佢照打咋..
同埋..師兄們唔好噤開心住..
次次出OB KIT都會有樣野成日斷貨,搞到換左BOLT都打唔到GAME
大家估下係咩

引用:
原帖由 seamoncheng 於 14-6-2011 12:39 發表

好煩都唔關你事啦,你一枝gbb都未有
下個星期 / 下個月頭會有啦~

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 12:44 PM 發表

下個星期 / 下個月頭會有啦~
快D搞返場CGF GBB GAME啦

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 12:45 發表

快D搞返場CGF GBB GAME啦
用就私人名義啦! gbb喵團~

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 12:46 PM 發表

用就私人名義啦! gbb喵團~
打OUTDOOR定CQB先,,
不過我覺得OB要打OUTDOOR先知道同銅膽有幾唔同

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 12:47 發表

打OUTDOOR定CQB先,,
不過我覺得OB要打OUTDOOR先知道同銅膽有幾唔同
緊係outdoor啦! 但係等無咁熱先...

係時候一口氣轉晒兩把VVE既GBBR做OB了
支持搞番場GBB團試槍
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 12:43 發表

我果個都死左好耐,...係不嬲唔理佢照打咋..
同埋..師兄們唔好噤開心住..
次次出OB KIT都會有樣野成日斷貨,搞到換左BOLT都打唔到GAME
大家估下係咩
銅芯夾轉OB夾用果粒野?
買定D先
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 12:54 發表
係時候一口氣轉晒兩把VVE既GBBR做OB了
支持搞番場GBB團試槍
其實咩月份好呢?

發新話題