發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 13:48 發表

訓練營/_\
訓練型邊個場有咁細&兩邊面對面開波?

引用:
原帖由 101653 於 14-6-2011 13:49 發表

訓練型邊個場有咁細&兩邊面對面開波?
有幾架警車果度...(好似叫車場?)
應該係拋物線過黎拋中...打中冇力既...唔係中面罩啪一聲都唔知
縮縮北行鳥 =口=

遲D係依個POST到講下改槍經~

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 13:52 發表
遲D係依個POST到講下改槍經~
我完全唔識改.../_\
支M4只係加左o-ring落內管做定管算
其他野因為諗住改ob kit唔搞住...

我睇呢度d師兄話m4支ob bolt要鑽番個洞黎消除氣泵效應,唔係連射會有小便彈.../_\
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 01:55 PM 發表

我完全唔識改.../_\
支M4只係加左o-ring落內管做定管算
其他野因為諗住改ob kit唔搞住...

我睇呢度d師兄話m4支ob bolt要鑽番個洞黎消除氣泵效應,唔係連射會有小便彈.../_\
唔搞依D野啦,,煩呀..

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 14:03 發表

唔搞依D野啦,,煩呀..
嘿,我都唔知啦,反正我打cqb為主..
最緊要就整番粒npas落去先
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 02:05 PM 發表

嘿,我都唔知啦,反正我打cqb為主..
最緊要就整番粒npas落去先
當然要

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 13:34 發表

冇咩所謂既,反正加陣香港一年十二個月都咁鬼屎熱

好彩我得3隻M4夾, M4 OB KIT同SCAR OB KIT入面各附一粒...
咁都淨係搵多粒就OK
都係等10/11月先... 至少我唔會熱死半路...

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 02:30 PM 發表

都係等10/11月先... 至少我唔會熱死半路...
打CQB啦...不過最好換左NPAS先,,.

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 14:41 發表

打CQB啦...不過最好換左NPAS先,,.
cqb ga話, 下個月想打場, 但係地點就未諗啦!

& 其實我會用ga只係童心m4, 只有考慮用m16係ob.

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 14:17 發表

當然要
係啵...想改番支短管比把m4
ob既話,唔知ra tech出比其他ob既we gbbr既管岩唔岩洗呢...
引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 14:57 發表

cqb ga話, 下個月想打場, 但係地點就未諗啦!

& 其實我會用ga只係童心m4, 只有考慮用m16係ob.
搵間大d既好,上個月拎左支scar cqc打個細場...結果打左兩場都係換番手槍算...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 14:59 發表

係啵...想改番支短管比把m4
ob既話,唔知ra tech出比其他ob既we gbbr既管岩唔岩洗呢...

搵間大d既好,上個月拎左支scar cqc打個細場...結果打左兩場都係換番手槍算...
問緊個朋友佢有去開兩個場, 等佢覆我咩名.

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 03:03 PM 發表

問緊個朋友佢有去開兩個場, 等佢覆我咩名.
上次去新蒲崗既幾好玩!個場唔係好大,不過個場好多門

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 15:27 發表

上次去新蒲崗既幾好玩!個場唔係好大,不過個場好多門
其實我覺得玩門都幾係野,
人地成TEAM堆係一間房入面真係攻唔到...連門都未開就比人打死...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 03:34 PM 發表

其實我覺得玩門都幾係野,
人地成TEAM堆係一間房入面真係攻唔到...連門都未開就比人打死...
噤係個場SETTING有問題...
邊有可能比一大班人入哂房..仲要比佢地CAME哂係到...

發新話題